• Turkhane Logo

Sedat Peker’den Soylu’ya: Pisliğin çıktı ortaya, aracılarla beni kandıramayacaksın

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, video serisinin altıncı bölümünde, "Parça parça koparacağım, onları vallahi mahvedeceğim" dedi.

08:56 20 Mayıs 2021 Perşembe
Sedat Peker’den Soylu’ya: Pisliğin çıktı ortaya, aracılarla beni kandıramayacaksın
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, video serisinin altıncı bölümünde, "Parça parça koparacağım, onları vallahi mahvedeceğim" dedi.




Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Youtube kanalına yüklediği altıncı videosunda ‘Süslü Süleyman’ lakabını taktığı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve bir çok ismi hedef alarak “Parça parça koparacağım, onları vallahi mahvedeceğim” ifadelerini kullandı.


Peker, “Bu zor süreçlerden inşallah hep beraber güçlenerek çıkacağız” diyerek, “Bu yayınladığım videoyu çektikten sonra süslü sülü devletin televizyonuna çıkıp şahsımla ilgili bazı iğrenç şeyler söylemiş. Pazar günü cevap hakkımı kullanıp ona gerektiği şekilde cevabımı vereceğim” şeklinde konuştu.

“VALLAHİ SENİ MAHVEDECEĞİM”

Soylu’yu hedef alan Peker, “Sülü, sen kimdensin? Sen Ebu Cehil’den değilsin, Ebu Süfyan tarafındasın. Bir gün boş vakit olursa bunları da anlatacağım. Sen öyle plancısın, öyle plancısın ki ama vatan fedailerine Allah yardım etti pisliğin çıktı ortaya. Vallahi bizi yenemezsiniz” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: “Lan biz milyonlarca kişiyiz. Belki senin arabanı süren şöför kardeşler, belki yemeğini getiren kardeşler, belki bahçıvan, belki gittiğiniz yerdeki kişileriz. Biz kalabalığız biz her yerdeyiz. Vatan fedailerinin arasında gözle görülmeyen bağlar vardır. Onları hiç kimse bilmez. Ama bu sefer o yolladığınız aracılarla beni kandıramayacaksınız… “Sen Ebu Süfyan’dansın ey Sülü. Ehlibeyte zulmetmek için kurulan o tezgahın aynısını kuruyordun ama yakalandın. Hiçbir yere kaçamazsın. Vallahi seni mahvedeceğim. ”

“DELİL Mİ ARIYORSUNUZ”

Peker videosunda, Hürriyet gazetesi baskınını bir milletvekilinin ricasıyla kendisinin yaptığını açıkladı. Hürriyet gazetesinin kendisine bağlı gruplarla basıldığını söyleyen Peker, “Lan namusu maaşı kadar olanlar, delil mi arıyorsunuz alın size delil. Daha ne istiyorsun söyle bana. Telefon sinyalleri var bakın. Suç ihlal ediyor ama yine yazmazsınız. Çünkü suç örgütü liderliğinden sabıkası olan insanın dediklerine ne kadar inanabilirsiniz. Lan sizin aklınız yok, delisiniz lan siz.” dedi.

Peker, videosunda Mehmet Ağar için “Derin Mehmet” derken, Yıldırım Demirören’e de “Pamuk ören” sözleriyle hitap etti.



“20 KÜSUR SENEDİR ABİ DİYORUZ TAYYİP ABİYE”

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile tanışıklığına da sözü getiren Peker sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sayın Cumhurbaşkanımız doğru söylüyor. Bir de bana İHH’nın başkanı Bülent Yıldırım diyor ki, ‘’neden abi diyor?’’. Biz 20 küsür senedir abi diyoruz Tayyip abiye. Ben cezaevindeyken tanıştım, ziyaretine gitti. Yanımda Trabzonspor kulübünün ikinci başkanı, milletvekili getirdim destek olmak için. Oraya gittiğim için Yılmaz ailesinin hedefine oturdum bütün düzenim bozuldu, cezaevine yolladılar. Beni Bülent Yıldırım takdim etmedi değerli kardeşlerim. Ben Tayyip abiye o yaşlarda da saygı ve sevgi besleyen bir insanım. Orada değil bizi tanışıklığımız Tayyip abiyle ve suç örgütleriyle alakalı doğru söylüyor. Bir gün Tayyip abi görecek, uluslararası suç örgütlerini ahtapot gibi Türkiye ve çevre ülkeleri sarmışlar. Vallahi görecek onları Tayyip abi. Ben inanıyorum.”

Son güncelleme: 08:56 20.05.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı