• Turkhane Logo

Sedat Peker'den 7. video: Sizin yeni uyuşturucu rotanızı anlatacağım

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, mafya-siyaset-güvenlik bürokrasisi ve iş dünyasına ilişkin iddialarda bulunduğu videoların yedincisini yayınladı.

09:58 23 Mayıs 2021 Pazar
Sedat Peker'den 7. video: Sizin yeni uyuşturucu rotanızı anlatacağım
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, mafya-siyaset-güvenlik bürokrasisi ve iş dünyasına ilişkin iddialarda bulunduğu videoların yedincisini yayınladı.


Bir önceki videosunda, Hürriyet gazetesi baskınına, bir milletvekilinin talebiyle kendi adamlarının da katıldığını itiraf eden ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylunun oğlu ve kardeşiyle ilgili iddialarda bulunan Sedat Peker, bu sabah yayınladığı 7. videoyla iddialarda bulundu. Sedat Pekerin masasında yine not kağıtları vardı ancak bu kez kitap yoktu.

Organize suç örgütü lideri olmaktan hakkında arama kararı bulunan Sedat Peker, Hayata korkusuzca bakanlar ölümden korkmazlar başlıklı videoda şu açıklama ve iddialarda bulundu:


TÜRKİYEDEN KALABALIK MİSAFİRLERİM GELDİ

Derin Memet ameliyat olduğu için Bodrumda hastanede, o yüzden onu yoklamaya almayacağız. Atmosferin değişikliğini görmüşsünüzdür, Türkiyeden kalabalık misafirlerimiz geldi, aslında ben düşkün Abdulkadir ile süslü Sülüyü bekliyordum, ama onlar gelmediler, her zaman olduğu gibi devletimizi işin işine karıştırdılar. O yüzden bir yer değişikliği yaptık, belki önümüzdeki günlerde bir yer değişikliği daha yapmayı düşünüyoruz. Bugün çok çok ama çok ciddi konular bölümüne giriş yapmaya başlayacağız. 

BANA SEN FAŞİSTSİN DİYORLAR, SULTANGALİYEVİ OKUDUNUZ MU?

Bana sen Turan diyorsun, faşistsin diyorlar. Sultangaliyev, Sosyalist turan, düşüncesini okudunuz mu?...

Bir de, milleti sokağa dökmeye, ortalığı karıştırmaya çalışıyormuşum, öyle diyorlar. Eğer ki kim size sokağa çıkın burayı yağmalayın diyorsa o haindir. Bir gün ben size dersem sokağa çıkın diye, bilin ki ufak kızımın başına silah dayamışlardır. O yüzden onu söylüyorumdur. Sülü gördün mü bak bunu da söyledik, artık bloke oldu bu da.

BEN DESEM BİLE SOKAĞA ÇIKMAYIN

Darbe için zemin hazırlıyormuşuz, ben bunları onun için yapıyormuşum. Namus sahibi olan herkes eğer bir gün darbe olursa bütün herkes darbeye direnmekle mükelliftir. Eğer ki bir gün darbe olursa, ben size dersem sokağa çıkın darbeye destek verin dersem bilinki, ufak kızımın başına silah dayamışlardır, dayanamamışımdır. Ben desem bile sokağa çıkmayın kardeşlerim.

En komiği, bir şema yapmış (Süleyman Soylu). Ben bunun çapını bildiğim için seyretmedim TRTdeki yayını. Başlıkları bana getirin arkadaşlar dedim. Süleyman sana vallahi devletin ruhunu anlatacağım, inşallah bu sefer anlarsın. Görüşeceğiz seninle.

SUÇ ÜSTÜ YAKALANMIŞ BİR İNSANIN EZİKLİĞİ VAR ÜSTÜNDE

Şimdi televizyona çıkmışsın. Seni rezil rezil rüsva edeceğim. Devletin bakanına inanan en fazla yüzde 9 çıkıyor. Sizin parti anketleri 30 bin denekle yapılıyor, 300 bin küsür insanının verdiği oy. Yüzde 91 onun suç örgütü dediği insana inanıyor.

YENİ UYUŞTURUCU ROTASI NEDİR, SİZE DELİLLERİYLE İSPATLARIYLA ANLATACAĞIM

Televizyon yayınından sonra da tehditlerine devam etmiş. Alabiliyorlarsa alsınlar. Nasıl bir güç, o gücü anlatacağım, yeni uyuşturucu rotası nedir, size delilleriyle ispatlarıyla anlatacağım. Orada oturmuşun (TRTdeki yayın), vücut dili okuyanların hepsi, psikolojisi, suç üstü yakalanmış bir insanın ezikliği hali vardı üzerinde diyor. Gördüm resmini. 

MAHALLEDE OKEY MASASI KURACAK ADAM TOPLAYAMAZSIN

Parti desteğiyle, gazete basın desteğiyle siz bu kadar insan topluyorsunuz. Basın desteği yok, teşkilat yok, bir satır yazıyla ben sizin topladığınız kalabalığı topladım, sen mahallede okey masası kuracak adam toplayamazsın o sevimsiz suratınla. Vicdan ya, yarım saat orada uyuşturucu konusunu (Süleyman Soylunun TRTdeki yayını) anlatmışsın. Benim hayatım, uyuşturucu satanların ölümüyle suçlanmakla geçti. Oraya çıkıp onları söyleyip benim bu şekilde seni rezil edeceğimi düşünemedin mi? BTK’dan devamlı yazdırıyorsunuz ya, siteler kapansın diye. Ne oldu kapattınız bir tanesini, ne oldu? 

Son güncelleme: 09:58 23.05.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı