• Turkhane Logo

Sedat Peker açıkladı: Erdoğan genel müdürü yolladı, baş başa...

Organize suç örgütü lideri olarak aranan Sedat Peker, sosyal medya hesabından ifşaatlarına devam ediyor. Peker, şimdi de cezaevinde yattığı döneme dair iddialarda bulundu.

20:51 11 Haziran 2021 Cuma
Sedat Peker açıkladı: Erdoğan genel müdürü yolladı, baş başa...
Organize suç örgütü lideri olarak aranan Sedat Peker, sosyal medya hesabından ifşaatlarına devam ediyor. Peker, şimdi de cezaevinde yattığı döneme dair iddialarda bulundu.


AKPli trollerin kendisini ziyaret eden CHPli isimleri hedef almasının ardından Peker, kendisini ziyaret edenleri ifşa etmeye başladı.

Peker, AKPli Cumhurbaşkanı Erdoğanın bizzat Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürünü ziyarete gönderdiğini söyledi. Peker, genel müdürle baş başa görüştüğünü söyledi.


Pekerin paylaşımları şöyle:

1-Ak Partili troller CHP milletvekili Özgür Özer ve Veli Ağbaba’nın beni cezaevinde ziyaret etmesini gündem yapıp kafa karıştırmaya çalışıyorlar. Şahsımı MHP milletvekilleri de ziyaret etti.

2-Bu da bir şey mi? Silivri Cezaevinde yatarken ceza tevkifevleri genel müdürü beni koğuşumda ziyaret etti. Baş başa görüştük. Bu cumhuriyet tarihinde hiç olmamıştır. Ceza tevkifevleri genel müdürünü de TAYYİP AĞABEY yanıma yollamıştı. Bence bu daha iyi gündem olacak bir şey.

3-Kamera kayıtları yerindedir. Bakılıp görülebilir. Sayın ceza tevkifevleri genel müdürüyle (çok önemli bir adam) koğuşumda baş başa görüşme yaparken cezaevi savcıları, müdürleri dışarıda bekliyorlardı. Ne kadar enteresan değil mi?
  1-Ak Partili troller CHP milletvekili Özgür Özer ve Veli Ağbaba’nın beni cezaevinde ziyaret etmesini gündem yapıp kafa karıştırmaya çalışıyorlar. Şahsımı MHP milletvekilleri de ziyaret etti. — Sedat Peker (@sedat_peker) June 11, 2021  
  2-Bu da bir şey mi? Silivri Cezaevinde yatarken ceza tevkifevleri genel müdürü beni koğuşumda ziyaret etti. Baş başa görüştük. Bu cumhuriyet tarihinde hiç olmamıştır. Ceza tevkifevleri genel müdürünü de TAYYİP AĞABEY yanıma yollamıştı. Bence bu daha iyi gündem olacak bir şey. — Sedat Peker (@sedat_peker) June 11, 2021  
  3-Kamera kayıtları yerindedir. Bakılıp görülebilir. Sayın ceza tevkifevleri genel müdürüyle (çok önemli bir adam) koğuşumda baş başa görüşme yaparken cezaevi savcıları, müdürleri dışarıda bekliyorlardı. Ne kadar enteresan değil mi? — Sedat Peker (@sedat_peker) June 11, 2021  

Son güncelleme: 20:51 11.06.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı