• Turkhane Logo

"Seçime yaklaştığımda bu şeyleri ortaya koyacağım"

Sedat Peker'in video paylaşımları ve bu paylaşımların durması konusunda bir dizi yorumda bulunan gazeteci Timur Soykan, Peker'in seçimlere yakın yeni açıklamalarda bulunabileceğini ifade etti.

20:17 11 Mayıs 2022 Çarşamba
Sedat Peker'in video paylaşımları ve bu paylaşımların durması konusunda bir dizi yorumda bulunan gazeteci Timur Soykan, Peker'in seçimlere yakın yeni açıklamalarda bulunabileceğini ifade etti.

Geçtiğimiz yıl arka arkaya paylaştığı videolarla Türkiyenin gündemini değiştiren Sedat Peker uzun bir süredir yeni paylaşımda bulunmuyor.
Pekerin içinde bulunduğu bu süreci değerlendiren gazeteci Timur Soykan, Pekerin açıklamalarının etkisini yitirmemesi için seçime yakın bir tarihte yeniden kamera karşısına geçebileceğini iddia etti.

cumhuriyet.com.trde yer alan habere göre ifşaat videolarıyla Türkiyenin gündemine oturan organize suç örgütü lideri Sedat Pekerin video yayımlamasının üzerinden bir yıl geçti. Gazeteci Timur Soykan, Halk TVde Gökmen Karadağ ile Kayda Geçsinde organize suç örgütü lideri Sedat Pekere ilişkin yeni video iddialarını değerlendirdi.
Pekerin ilk videolarına başladığından itibaren bir stratejisi olduğunu söyleyen gazeteci Timur Soykan, 11 video çekeceğini söyledi. O videoların sekizincisine geldiğinde adım adım Saraya yaklaştı dedi.

Soykan şunları kaydetti:

Bütün toplumun bir temizlik arzusu var artık. Yargısı çürümüş bir ülke ile karşı karşıyayız maalesef. Bir elit kesim var onlar dokunulmaz bu ülkede. Yargıdan muaflar... Bu bir devletin sonudur. Aslında Pekerin ifşaları bunu gösterdi. Sonucu olmadıkça toplum suç işliyorsun ve ceza almıyorsun bunu gördü.

Pekerin dijital tecrit döneminde bütün bunları söyledi ama bir sonucu alamadığını gördü. Bunlar tabii tahmin. Pasaportunun iptal edilmesi, BAEnin tecrit uygulaması ile beraber herhalde Ben bu malzemeleri ortaya koyarım ama bu toplum balık hafızalı ben seçime yaklaştığımda bu şeyleri ortaya koyacağım diye düşündü.

Son güncelleme: 20:17 11.05.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı