• Turkhane Logo

Seçim öncesi gerilimi tırmandırıyor: 'Yanlış yapmaya kalkarsan çılgın Türkler yürür'

Esenyurt Eğitim Kampüsü Temel Atma Töreni’ne katılan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis'e yüklendi. Erdoğan

17:53 20 Ocak 2023 Cuma
Seçim öncesi gerilimi tırmandırıyor:  'Yanlış yapmaya kalkarsan çılgın Türkler yürür'
Esenyurt Eğitim Kampüsü Temel Atma Töreni’ne katılan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis'e yüklendi. Erdoğan

AKPli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Esenyurt Meydanında düzenlenen Esenyurt Eğitim Kampüsü Temel Atma Töreni’ne açıklamalarda bulundu.

SEÇİM İÇİN SAYILI HAFTALAR KALDIBuradaki konuşmasında yine seçim mesajı veren Erdoğan, Seçim için sayılı haftalar kaldı. İstanbuldaki milletvekili sayılarının kahir ekseriyetini Cumhur İttifakı olarak almamız gerekiyor. 2023te Cumhur İttifakı olarak el ele sandıklara yürüyor muyuz? Ben size inanıyorum. Siz de bize inanıyorsanız Allahın izni ile bu işi başarırız. Yarın Bursada buluşacağız. Bursadan inşallah sinyalimizi vereceğiz dedi.
MİÇOTAKİSE: ÇILGIN TÜRKLER YÜRÜR BİLESİNÖte yandan Yunanistan Başbakanı Miçotakise de gözdağı veren Erdoğan, tam da seçim öncesi şu ifadeleri kullandı:
Bak Miçotakis yine sağda solda konuşuyorsun. Şunu iyi bil. Eğer yanlış yapmaya kalkarsan çılgın Türkler yürür bunu bilesin. Ama akıllı durursan seninle işimiz yok.

Son güncelleme: 17:53 20.01.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı