• Turkhane Logo

Şaşırtmayan gelişme; Adalet Bakanlığı’nda ‘torpil’ haberlerine yayın yasağı

18:25 05 Ocak 2024 Cuma
Şaşırtmayan gelişme; Adalet Bakanlığı’nda ‘torpil’ haberlerine yayın yasağı





Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can’ın kameralara yansıyan torpil yazışmalarıyla ilgili haberlere yayın yasağı getirildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, ‘torpil’ iddialarını reddetmiş ve alımların ‘liyakate’ göre yapıldığını savunmuştu.



Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can’ın FOX TV tarafından kaydedilen torpil yazışmalarıyla ilgili haberlere RTÜK yayın yasağı getirdi. Yargıtay binasında düzenlenen Adalet Akademisi programında, Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can’ın torpil yazışmaları kameralara yansımıştı. FOX TV’nin haberine göre, Can, torpil yazışmaları yaparken kameralara yakalanmıştı. Torpil isteyenler arasında CHP’ten AKP’ye geçen ve fırıldak ünvanını ile anılan Mehmet Ali Çelebi’de vardı.




Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can, torpil ayarlamalarını yaparken kameraya yakalandı.
Candan torpil isteyenler arasında CHPden AKPye geçen Mehmet Ali Çelebi de yer alıyor.@FOXhaber pic.twitter.com/tYj17ov2m9— Aktif Haber (@aktif_haber) January 3, 2024




Görevde yükselme sınavı için torpil olduğu iddia edilen mesajlara tek tek yanıt verdiği görülen Can’ın yapılacakları özel kalem müdürüne ilettiği gözlemlendi. Can’ın bir mesaja “Abi notumuzu aldık takip edeceğiz inşallah.” diye cevap verdiği de kameralara yansımıştı.




Torpil isterken yakalan AKP’li Mehmet Ali Çelebi’nin savunması ‘Pes’ dedirtti

Son güncelleme: 18:25 05.01.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı