• Turkhane Logo

Saray sustu sanatçısı başladı: Gerekirse simit yenecek!

Halkı porsiyonları küçültmeye çağıran Saray’ın ardından bir tasarruf çağrısında Erdoğan’a verdiği destekle bilinen Hülya Avşar’dan geldi.

12:08 20 Aralık 2021 Pazartesi
Saray sustu sanatçısı başladı: Gerekirse simit yenecek!
Halkı porsiyonları küçültmeye çağıran Saray’ın ardından bir tasarruf çağrısında Erdoğan’a verdiği destekle bilinen Hülya Avşar’dan geldi.


Halk ayağını yorgana göre uzatmalı diyen şarkıcı Hülya Avşar, “Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz falan diyorlar. Gerekirse yenecek! İnsanlar bu işi bireysel halletmek zorunda” diye konuştu.

Yaşanan krizi ve hayat pahalılığı hakkında konuşan şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, vatandaşa tasarruf tavsiyelerinde bulundu.


Halkın krizi tasarruf yaparak bireysel halletmesi gerektiğini söyleyen Avşar, “Ekonomik krizin herkese ve her kesime mutlaka yansıması oluyor. Türkiye’de hatta şimdiki duruma göre dünyada eğer hayattaysan, mutlaka bu tür günleri, bu zamanları öngörüp biraz daha farklı yaşam çizmek lazım. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız. Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz falan diyorlar. Gerekirse yenecek! Biraz bizim bu işi, insanlar olarak bireysel halletmemiz gerekir diye düşünüyorum” diye konuştu.

SARAY İHTİŞAMLI DEĞİL

Hülya Avşar, Saray’a ve Erdoğan’a verdiği desteklerle biliniyor. Kaçak olduğu için yapıldığı dönemde büyük tepki çeken Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı o dönem ziyaret eden Avşar, 1100 odalı, günlük masrafı 7 milyonun üzerinde olan Saray için “Denildiği gibi ihtişamlı değil” demişti. Avşar, Saray’da Erdoğan ile 2014 yılında yaptığı görüşme sonrası muhalefeti suçlayarak, “Hiç tahmin ettiğimiz kadar ihtişamlı değil, ben çok ihtişamlı görmedim. Abartıldığı kadar yok. Neredeyse benim evim daha şaşalı diyecektim. O kadar diyemedim tabi” dedi.
  Hülya Avşar: “Gerekirse simit yiyeceğiz ama bugünleri de kolay atlatacağız.” pic.twitter.com/6swhwVW32w — anekdot Haber (@AnekdotHaber) December 19, 2021

Son güncelleme: 12:08 20.12.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı