• Turkhane Logo

Saray danışmanı, ‘provokatör’ imam Halil Konakçı’ya sahip çıktı: Her daim yanındayız

17:50 15 Ağustos 2023 Salı
Saray danışmanı, ‘provokatör’ imam Halil Konakçı’ya sahip çıktı: Her daim yanındayız





Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ‘Hatay’la ilgili açıklamaları nedeniyle hakkında ‘inceleme’ başlatılan Halil Konakçı’ya sahip çıktı.



Oktay Saral, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Diyanet’i de provokatör imam olarak bilinen Konakçı’ya sahip çıkmaya çağırdı. Oktay Saral, şu ifadeleri kullandı.




“Diyanet İşeri Başkanlığı yetkililerine sesleniyorum; bazı ağzı ve kalbi bozuk insanların ifadelerini şahit tutarak söylemediği sözlerden dolayı imanına, vatanına ve bayrağına meftun olan yüzde yüz yerli Muhterem Halil Konakçı Hocaefendi’ye O’nun imanı gibi kavi bir duruş sergileyerek sahip çıkınız. Aksi halde böyle yapmakla Halil Konak’çı hocalarımızı töhmet altında bırakırsınız.Bozacının şahidi şıracıdır,karnından konuşan ve asla bu ülkenin değerleriyle bağdaşmayan insan namzetlerine yol vermeyin yoksa arkasını alamazsınız. Halil Konak’çının her daim yanındayız.”




Halil Konakçı’nın, “Hatay Arap şehridir, Fransızlar’ın elindeyken durumu daha iyiydi.” sözleri kamuoyunun tepkisine neden olmuştu.

Son güncelleme: 17:50 15.08.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı