• Turkhane Logo

Şahan Gökbakar'dan Kızılay Başkanı'na cevap: Utanma duygusu yok

Ahbap'a 46 milyon liraya çadır satışını

13:53 13 Mart 2023 Pazartesi
Şahan Gökbakar'dan Kızılay Başkanı'na cevap: Utanma duygusu yok
Ahbap'a 46 milyon liraya çadır satışını

Oyuncu Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Gökbakar paylaşımında Kınıkın bir fotoğrafına yer vererek, Sana kırmızı çok yakışıyor, yarışmayan adam. Huzur haklı pazarlar ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Gökbakar ile  Kınık arasındaki diyalog Twitter üzerinden devam ediyor. 
Ahbapa 46 milyon liraya çadır satışını Atatürkün emri ile İsmet Paşanın onayı ile yapılan çadır satışları var sözleriyle savunan Kınıka Şahan Gökbakardan cevap geldi. Gökbakar paylaşımında Kerem bey bırakın edebiyatı. Siz TRTde çalışan oğlunuzu Kızılay Genç başkan yardımcısı yapıp 60 bin tlye yakın maaş bağlayan bir babasınız. Millet dışardayken şirketlerinizdeki çadırları da onlara yollasaydınız satmak yerine! Bende şöhret çok da sizde utanma duygusu yok maalesef... ifadelerini kullandı.

Başka bir tweetinde Gökbakara Şahan bey, Kızılayda ne ailemden ne yakın uzak akrabalarımdan kimse çalışmıyor diyen Kınıka oyuncudan cevap gecikmedi. Gökbakar, Kerem bey gazeteciler yazdı, yayınladı. Bizler de oradan öğrendik. 12 YK başkanlığından toplam 306.244 tl aldığınız yazıyor... Bütün bunları bırakalım, niye kızdı insanlar size ve neden istifa etmelisiniz? Çünkü afet anında çadır sattınız. Özür dileyip, görevi bırakın! Gerisi boş ifadelerini kullandı.


Son güncelleme: 13:53 13.03.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı