• Turkhane Logo

Saadet ve AKP arasındaki 'Erbakan' gerilimi büyüyor: 100 tane Ayasofya olsa...

AKP ile Saadet Partisi (SP) arasındaki 'Necmettin Erbakan' polemiği devam ediyor. AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın

16:33 06 Nisan 2022 Çarşamba
Saadet ve AKP arasındaki 'Erbakan' gerilimi büyüyor: 100 tane Ayasofya olsa...
AKP ile Saadet Partisi (SP) arasındaki 'Necmettin Erbakan' polemiği devam ediyor. AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş, Youtube kanalı Ankara Masasının Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atikin konuğu oldu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlunun Erbakan yaşasaydı CHPyle birlikte olurdu sözleriyle başlayan tartışmalara ilişkin AKPli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP cephesinden gelen tepkilere yanıt veren Güneş, Necmettin Erbakanın Kim Milli Görüşçüyüm diyor da Saadet Partisinin dışında yer alıyorsa, bu tavır palyançoluktan başka bir şey değil, AK Partiye oy vermek cehenneme bileti satın almaktır şeklindeki sözlerini hatırlattı.
Erbakanın AKPnin siyonizmin bir taktiği olarak kurulduğunu söylediğini belirten Güneş, Ethem Sancak kendisi söyledi Amerikanın desteğiyle iktidar olduk diye. Erbakana atfedilen sözlere baktığınız zaman, Ak Partiyi Erbakan kurdurdu diyen sizlersiniz. Ben buradayın günahınıza beni ortak etmeyin diyen yine Erbakan oldu.
100 TANE AYASOFYAYA DEĞİŞİLMEZAKP Grup Başkanvekili Bülent Turanın Erbakan Hoca hayatta olsaydı, teravihin ilk gününü Ayasofyada kılar, Erdoğanın alnından öperdi sözlerinin hatırlatılması üzerine tepkisini dile getiren Güneş 100 tane Ayasofya açsa alnından öpülmez. Niye, 1 tane Suriyeyi mahvetmek, 1 tane Müslümanın burnunu kanatmak 100 tane Ayasofyaya değişilmez dedi.
Güneş 1 tane Müslümanın burnu kanadıysa siz hatanızla bunu 10 tane Ayasofyada açsanız ödeyemezsiniz ifadelerini kullandı.
Ayasofyanın açılmasından dolayı çok memnun olduğunu da belirten Güneş, Kendi dönemimizde Ayasofyayı açmayı çok isterdim şeklinde konuştu.

Son güncelleme: 16:33 06.04.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı