• Turkhane Logo

Saadet Partisi, İsrail’le ticareti ‘Gemilerde Talim Var’ şarkısı ile eleştirdi: “Gemilerde ihanet, İsrail’le tic

19:00 29 Mart 2024 Cuma
Saadet Partisi, İsrail’le ticareti ‘Gemilerde Talim Var’ şarkısı ile eleştirdi: “Gemilerde ihanet, İsrail’le tic









Saadet Partisi, iktidarın İsrail’le ticarete devam etmesini ‘Gemilerde Talim Var’ şarkısından uyarlanan reklam filmiyle eleştirdi. Reklam filminde “Gemilerde ihanet, İsrail’le ticaret. İşgale ve ticaret dur de” ifadeleri yer aldı.



Saadet Partisi, iktidarın İsrail’le ticaret yapmasını ‘Gemilerde Talim Var Şarkısı’ndan uyarlanan reklam filmiyle eleştirdi.



Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İsrail Cumhurbaşkanı’nın Saray’da resmi törenle ağırlamasının görüntüsüyle başlayan reklamda filminde, Gemilerde Talim Var şarkısından uyarlanan reklam müziğine yer verildi. Yük taşıyan bir geminin görüntüsünün üzerine “Gemilerde ihanet, İsrail’le ticaret” yazısı yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bakanların İsrail Başbakanı Netanyahu ile olan samimi görüntülerinin yer aldığı reklam filminde, Erdoğan’ın Yahudi Üstün Hizmet Madalyası alması töreni görüntüsünün üzerine “Siyonizme de hizmet et, Filistine ihanet’ sözleri yer aldı. Şarkının sözleri “Hani benim Reis’im, Reis’im ‘one minute’ diyeceğin, diyemezsen ben zana diyeceğim” sözlerinin yer aldığı reklam filmi “İsrail’le ticaret, Filistin’e ihanet. İşgale ve ticaret dur de’ ifadeleriyle son buluyor.



Türkiye’nin İsrail silah, mühimmat ve barut sattığı ortaya çıkmıştı en son.

Son güncelleme: 19:00 29.03.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı