• Turkhane Logo

RTÜK Başkanı, Noyan’a sahip çıktı: Büyütülecek bir konu değil

RTÜK Başkanı Şahin, Sevda Noyan’a sahip çıktı: Çok büyütülecek bir konu değil.

15:38 15 Mayıs 2020 Cuma
RTÜK Başkanı, Noyan’a sahip çıktı: Büyütülecek bir konu değil
RTÜK Başkanı Şahin, Sevda Noyan’a sahip çıktı: Çok büyütülecek bir konu değil.



RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Ülke TV’de komşularına yönelik tehdit savuran ve ölüm listesi hazırladığını söyleyen Sevda Noyan için kanala ceza verilmemesi gerektiğini öne sürdü. Tehdit açıklamasının “büyütülecek” bir konu olmadığını söyleyen Şahin, “Darbeyi övenlerin karşısında söylenenleri biz cezalandırmak gibi bir pozisyonda değiliz” dedi.

Sevda Noyan’ın “15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Bizim aile 50 kişiyi götürür” tehditleri nedeniyle Ülke TV’ye ceza verilip verilmeyeceği merak edilirken RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’den skandal bir açıklama geldi. Şahin, bir internet kanalında katıldığı canlı yayında “Çok büyütülecek bir konu değil” ifadelerini kullandı.

  Sevda Noyan: 15 Temmuz kursağımızda kaldı; istediklerimizi yapamadık, benim listem hazır.

Deneyeceğimiz çok fantazi var, haberiniz olsun...

Uğur Mumcu öldürüldüğü zaman ben Türkiye laiktir laik kalacak diye yürüyen bir tiptim yani, cahiliye hayatımda...https://t.co/2HY0VSLJlL pic.twitter.com/uKiMaYBCo2 — Kronos (@KronosHaber) May 8, 2020
“ÇOK BÜYÜTÜLECEK BİR KONU DEĞİL”

RTÜK Başkanı, Ülke TV’deki Sevda Noyan’ın komşularına yönelik tehditleri ve ölüm listesi hazırladığı yönündeki tehditlerine ilişkin şöyle konuştu:

“Ülke TV’de talihsiz diyebileceğimiz bir açıklama yapıldı. Komşularıyla ilgili bir söylemde bulunuldu. Tabi burada güzel olan şu. İlgili televizyon kuruluşu bir açıklama yaptı. Böyle bir söyleme katılmadıklarını Darbeyi kınammanın ötesinde söylemlerin asla altında imzalarının olmayacağını söylediler. Bu bizim için sevindirici bir haber. Bu özürler Ülke TV ile ilgili raporlar üst kurula gelecek. Ancak verilecek bir müeyyide varsa, bu müeyyidenin bir darbe sevicilerini, darbeyi övenleri sevindiren ve onları gülümseten bir ceza olmaması gerektiğini düşünüyorum. Darbeyi övenlerin karşısında söylenenleri biz cezalandırmak gibi bir pozisyonda değiliz. Çok büyütülecek bir konu değil”
  Sevda Noyan katliam listesinde ısrar etti, gazeteci Cüneyt Özdemir yayını bitirdi.

Gerekirse silah da olabilir, bıçak varsa neyse... diyen Sevda Noyan, komşularını gözetlemeye ve listelemeye devam ettiğini bir kez daha itiraf etti.https://t.co/7UTuyZpq1n pic.twitter.com/T2Ci7ysIQq — Kronos (@KronosHaber) May 9, 2020

TOPLANTIDAN NEDEN KAÇDIĞI BELLİ OLDU 

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’in dün yapılan toplantıya “mazaret” bildirerek katılmamış, tehditler savuran Sevda Noyan toplantıda hiç gündeme getirilmemişti.
  RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Ülke TV’de komşularına yönelik ölüm listeleri hazırladığını söyleyen ve Bizim aile 50 kişiyi götürür diyen Sevda Noyana sahip çıktı: Çok büyütülecek bir konu değil!https://t.co/QGoiCmxXWd pic.twitter.com/jFo44fOhHK — Kronos (@KronosHaber) May 15, 2020  

Son güncelleme: 15:38 15.05.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı