• Turkhane Logo

‘Propaganda’ başkanlığı seçime hazırlanıyor: İstanbul ve Ankara’ya merkez kuruluyor

17:25 28 Mart 2024 Perşembe
‘Propaganda’ başkanlığı seçime hazırlanıyor: İstanbul ve Ankara’ya merkez kuruluyor





Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın, yerel seçim için kritik önemde bulunan Ankara ve İstanbul’da “basın merkezi” kuracağı açıklandı.



Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından, 31 Mart yerel seçimlerini takip etmek isteyen ulusal ve uluslararası basın mensuplarına yönelik Ankara ve İstanbul’da “basın merkezi” kurulacak.



Başkanlıktan yapılan açıklamaya göre, kurulacak basın merkezleri ile ulusal ve uluslararası basın mensuplarının seçime ilişkin gelişmeleri “sağlıklı” ve “hızlı” şekilde takip etmelerine katkı sunulması amaçlanıyor.



Basın merkezleri gün boyunca, ulusal ve yerleşik uluslararası basın mensupları ile seçimleri izlemek üzere yurt dışından gelen uluslararası basın mensuplarının kullanımına açık olacak.



VERİLER ANADOLU AJANSI’NDAN



Ankara ve İstanbul’da kurulacak basın merkezlerinde seçim sonuçlarına dair veriler, Anadolu Ajansı (AA) tarafından sağlanacak. Basın mensuplarına seçim sonuçlarını anlık takip etme imkanının yanı sıra teknik altyapı, simultane tercüme ve canlı yayın imkanı sunulacak.



Ankara’da Point Hotel’de, İstanbul’da The Marmara Taksim’de kurulacak basın merkezleri 31 Mart Pazar günü saat 14.00’ten itibaren açık olacak.



Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, muhalefet tarafından sık sık AKP iktidarının her türlü propagandasını yapmakla suçlanıyor.

Son güncelleme: 17:25 28.03.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı