• Turkhane Logo

Polis karakolu basıp amirlerini öldürdü

09:25 27 Nisan 2024 Cumartesi
Polis karakolu basıp amirlerini öldürdü









Adıyaman’da polis memuru, anlaşmazlık yaşadığı amirlerini silahla başlarından vurarak öldürdü. Başkomiser ile ekipler amiri kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bakan Ali Yerlikaya, olayda 2 polisin şehit olduğunu duyurdu.



Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliği’nde görevli polis memuru Süleyman Uğur Şahin, Başkomiser  Kamuran Üçgül ile Asayiş şube ekipler amiri Gökhan Özeri‘i başlarından silahla vurarak öldürdü. Saldırgan polis ise bacaklarından vurularak durduruldu.



Hemen olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılar tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Saldırı gerçekleşitiren yeni mezun olan polisin mobinge uğradığı ve uygulama noktalarındaki görevlendirmelerde ayrımcılık yapıldığını düşündüğü için amirleriyle tartışırken cinnet geçirdiği belirtiriliyor. Ayrıca kripto para dolandırıcılığına para kaptırdığı ancak şikayetlerine rağmen sonuç alamadığı için son günlerde zaten gergin olduğu öğrenildi



İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise, olayın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 2 polisin şehit olduğunu duyurdu.

Son güncelleme: 09:25 27.04.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı