• Turkhane Logo

Polatların ardından yandaş Sunucu Buket Aydın da güzellik merkezi açtı

18:00 17 Kasım 2023 Cuma
Polatların ardından yandaş Sunucu Buket Aydın da güzellik merkezi açtı

AKP yandaşı televizyon sunucusu Buket Aydın, Dilan Polat operasyonlarından dolayı güzellik merkezlerinin kara para aklama soruşturmalarının odağında olduğu bir dönemde güzellik merkezi açtı.



Buket Aydın 31 Mart Yerel Seçimleri’nde programına konuk ettiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimi kazanacaklarını söylemesi üzerine kahkaha atmasıyla tepki çekmişti. AKP yandaşı Aydın’ muhalif seçmenlere de ‘terörist’ suçlamasında bulunmuştu.



Kanal D’den kovulduktan sonra internet sitesinde yayınlara başlayan Buket Aydın, Dilan Polat operasyonlarından dolayı güzellik merkezlerinin kara para aklama soruşturmalarının odağında olduğu bir dönemde güzellik merkezi açtı. Canlı yayında Kemal Kılıçdaroğlu’na güldüğü için uzun süre eleştirilen ve Kanal D’deki görevinden kovulan Aydın, güzellik merkezi açtığını sosyal medya hesabından duyurdu.



Dilan ve Engin Polat’ın tutuklanmasının ardından fenomenlerin kara para aklamak için güzellik merkezi açtıkları iddialarının konuşulduğu günlerde sunucu Buket Aydın, güzellik merkezi açtığını duyurdu.



Geçtiğimiz günlerde yeni bir sektöre gireceğini duyuran Buket Aydın, sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile güzellik merkezi açtığını duyurdu.



Güzellik merkezini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Aydın, “Uzun emekler sonucunda Buket Aydın Beauty”‘i sizlerle paylaşabiliyorum dedi. Haberi, sosyal medya hesabından duyuran Aydın, “Güzelliğinizi ve sağlığınızı ön planda tutan bir anlayışla, sizlere en iyi hizmeti sunmak için büyük bir titizlik ve özenle hazırlandık. Müşterilerimizin beklentilerini aşmak ve her birinizin kendinizi özel hissetmenizi sağlamak için, hekimlerimiz ve uzman estetisyen kadromuz eşliğinde cihazlarımızı ve ürünlerimizi seçerken dünyanın en iyilerini tercih ettik” ifadelerini kullandı.



Daha önce “Bebek kordonundan alınan kanla elde edilen bir kök hücre var. Bu yüze enjekte ediliyor. Ben de yaptıracağım” ifadelerini kullanan sunucu Buket Aydın, açtığı güzellik merkezinin tanıtımını yaptı.



Dilan ve Engin Polat’ın tutuklanmasının ardından fenomenlerin kara para aklamak için güzellik merkezi açtıkları iddialarının konuşulduğu günlerde, sunucu Buket Aydın’ın güzellik merkezi açması sosyal medyada gündem oldu. Kara para aklamaktan içeri alınan fenomenlerin en büyük ortak özelliği ise kısa zaman içerisinde büyük mal varlıklarının olması. Bir diğer ayrıntı ise birçoğunun güzellik sektörüne atılarak çok sayıda şubeleri olan iş yerleri açması. Bu fenomenlerin en büyük ortak özelliği ise kısa zaman içerisinde büyük mal varlıklarının olması. Bir diğer ayrıntı ise birçoğunun güzellik sektörüne atılarak çok sayıda şubeleri olan iş yerleri açması.

Son güncelleme: 18:00 17.11.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı