• Turkhane Logo

Perinçekçilerin aktrol yuvasıyla şahane ittifakı

İktidar kanadında tuhaf sanılan ama kendi içinde tutarlı ittifaklar dikkati çekiyor. Kemalpaşa Osmanlı Ocakları Başkanı Gökhan Taş, bugün Aydınlık gazetesinde yayınlanan yazısında

15:57 26 Nisan 2019 Cuma
Perinçekçilerin aktrol yuvasıyla şahane ittifakı
İktidar kanadında tuhaf sanılan ama kendi içinde tutarlı ittifaklar dikkati çekiyor. Kemalpaşa Osmanlı Ocakları Başkanı Gökhan Taş, bugün Aydınlık gazetesinde yayınlanan yazısında

Erdoğanın perde gerisinde ittifak kurduğu Perinçek ekibi ve aktrol kaynağı Osmanlı Ocaklarının birbirlerine jestleri devam ediyor.
Geçtiğimiz günlerde Perinçekin Vatan Partisi, Osmanlı Ocakları ile ittifak kararı almıştı. Aydınlık gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücelin bir kutlama töreninde Osmanlı Ocaklarıyla artık ittifak edeceklerini açıkladığı konuşmayla aşikar olan ittifakta temel noktanın emperyalizmle mücadele olduğu öne sürülmüştü.
BEŞ BENZEMEZİ BİR ARAYA GETİREN SİSTEM
İttifak ilerledikçe ortaya garip manzaralar çıktı. Sultan 2. Abdülhamitten nefret eden Ulusalcılar, son olarak gazetelerinde Osmanlı Ocaklarından bir isme Abdülhamiti ve Erdoğanı övdürme yazısı yazdırdılar. 
Osmanlı Ocakları Kemaliye Başkanı Gökhan Taşın Aydınlık bir gelecek için Türkiye İttifakı başlıklı yazısında Erdoğanın Türkiye İttifakı konu edildi. Taş, yazısında Osmanlı ile Türkiye Cumhuriyeti döneminin bir bütün olduğunu savunarak Bu bağlamda Cumhurbaşkanımızın Türkiye ittifakı mesajını dikkate alarak, milli duruş çizgisinde olduğunu iddia eden bütün parti ve sivil toplum kuruluşlarının Kuvayı Milliye ruhu ile asgari müşterekler ve ortak değerler çerçevesinde bir araya gelmeleri gerektiğini düşünmekteyim ifadelerini kullandı.
TÜRKİYE İTTİFAKI İSİMLİ ERDOĞANI KURTARMA PLANI
Taş, Tıpkı Sultan Alparslan ve Fatih Sultan Mehmet Han atasının sözünü yere düşürmeyen Başbuğ Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi bizler de atalarımızın sözlerini yere düşürmemeli ve kemiklerini sızlatmamalıyız diyerek Türkiye İttifakını destekleme çağrısında bulundu.

2. ABDÜLHAMİTTEN NEFRET EDEN ULUSALCILARIN GAZETESİNDE ABDÜLHAMİT ÖVGÜSÜ
Taş, şunları yazdı:
Abdulhamid Han’ın “Tarih değil, hatalar tekerrür ediyor” sözünü kulağımıza küpe edinmeli ve geçmişte yaptığımız hatalardan ders almalıyız. Sonuç olarak, Göktürk de bizim, Selçuklu da bizim, Osmanlı da bizim, Türkiye de bizim. Bumin Kağan da bizim, Selçuk Bey de bizim, Osman Bey de bizim, Fatih de bizim, Atatürk de bizim, Erdoğan da bizim.
TURKHANE.com

Son güncelleme: 15:57 26.04.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı