• Turkhane Logo

Perinçek: Türkiye’de Erdoğan döneminin sonuna geliyoruz

15:50 02 Ağustos 2023 Çarşamba
Perinçek: Türkiye’de Erdoğan döneminin sonuna geliyoruz





Erdoğan döneminin sonuna gelindiğini öne süren Doğu Perinçek, iki, üç yıl içerisinde Türkiye’nin çok köklü, büyük değişiklikler yaşayacağını iddia etti.



Türkiye’de Erdoğan döneminin sona erdiğini iddia eden Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, “Çok açık. Toplum artık onlara güvenmiyor ve haklı burada toplum” dedi.



ERDOĞAN DÖNEMİNİN SONUNA GELİNDİ



Ulusal Kanal’da yayınlanan Çıkış Yolu programında konuşan Perinçek, Türkiye’de Erdoğan döneminin sonuna gelindiğini savundu. Perinçek, “Tayyip Erdoğan döneminin sonuna geliyoruz. Çok açık. Bu kadar bocalamalayla falan filan. itibar kaybı var. toplum artık onlara güvenmiyor ve haklı burada toplum.



TÜRKİYE KÖKLÜ DEĞİŞİKLİKLER YAŞAYACAK



Türkiye’nin önünde devrimci seçenekler beliriyor. Türkiye’nin önünde devrimci bir seçenek filizleniyor. Ben iki üç yıl içerisinde Türkiye’nin çok köklü, büyük değişiklikler yaşayacağını görüyorum. Koşullar bunu zorluyor” değerlendirmesinde bulundu.



MEHMET ŞİMŞEK’İN BAKAN YAPILMASINI ELEŞTİRDİ



Daha önce de dile getirdiği üzere bir kez daha Hazine ve Maliye Bakanlığı’na Mehmet Şimşek’in getirilmesini eleştiren Perinçek, “Sayın Erdoğan, ekonominin başına Mehmet Şimşek’i getirerek kendi programını ilan etmiş oldu. Mehmet Şimşek politikası diyerek Erdoğan’ı aklayan tavır doğru değil” şeklinde konuştu.

Son güncelleme: 15:50 02.08.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı