• Turkhane Logo

Özhaseki ve Varank’a İsrail’le ticaret protestosu: Utanç duyuyoruz

01:25 09 Mart 2024 Cumartesi
Özhaseki ve Varank’a İsrail’le ticaret protestosu: Utanç duyuyoruz





Seçim çalışmaları kapsamında bugün Bursa’da bir programa katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ve Bursa Milletvekili Mustafa Varank, burada protesto edildi. Bakanlar geldiği sırada bir grup, “İsrail ile yapılan ticaretten utanç duyuyoruz” yazılı pankart açtı. Pankart korumalar tarafından apar topar indirilirken, pankartı açan kişiler de gözaltına alındı.



Bursa’da yurttaşlar Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ve Bursa Milletvekili Mustafa Varank’ı İsrail’le yapılan ticaretten dolayı protesto eden 3 kişi gözaltına alındı.



Bursa’da açılışa katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve AKP Bursa Milletvekili Mustafa Varank, İsrail’le ticaretten dolayı protesto edildi. Özhaseki, Bursa Yıldırım Belediyesi Mevlana Kentsel Dönüşüm Alanı Anahtar Teslim Töreni’nde konuşurken bir grup, “İsrail’le yapılan ticaretten utanç duyuyoruz” yazılı pankart açarak bakanı protesto etti. Korumaların müdahalesiyle pankart indirildi. Pankart açanların gözaltına alındığı bildirildi.



Öte yandan Özhaseki ve Varank aracına doğru giderken bir vatandaş da “İsrail’le ticaretten utanç duyuyoruz, hükümet bu halkın sesine kulak versin. İsrail’le ticaret Filistin’e ihanettir. Sizi kınıyoruz. Biraz hassasiyet gösterin” dedi. Protestocunun gözaltına alınıp alınmadığıyla ilgili bilgi paylaşılmadı.

Son güncelleme: 01:25 09.03.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı