• Turkhane Logo

"Onlarında kendi içlerinde ayrı bir hesaplaşmaları var"

Edirne'de tutuklu bulunan eski HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş ile ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,

21:32 12 Ocak 2022 Çarşamba
Edirne'de tutuklu bulunan eski HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş ile ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,

AKPli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMMdeki grup toplantısında yaptığı konuşmada, muhalefet partilerine yüklendi.

Grup toplantısında HDPli milletvekili Semra Güzelin 2017de öldürülen PKKli terörist Volkan Bora ile çekilmiş fotoğrafını gösteren Erdoğan, İşte ortaklarınızdan bir tanesi, soyadı neyse, malum terör örgütlerinden birisiyle tutuşuyor ve resimler yayınlanıyor. Günlerdir bu resimleri hep izledik, izlediniz. Ne yazık ki PKKnın bir uzantısı olarak bu kadın parlamentoda şeklinde konuştu.

EN BÜYÜK HESABI İMRALIDAKİNE VERECEK
Erdoğanın konuşmasında, tutuklu eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaşı hedef alırken kullandığı ifadeler dikkat çekti.

PKK’nın güdümündeki parti ne yapacağını, ne söyleyeceğini, nasıl davranacağını belirlemek için milletvekillerinin dağdaki eli silahlı sevgililerinden gelecek icazeti bekliyor. Bunların göğsündeki şeref madalyası dağa kaçırdığı yavrular, bunlardaki vicdan bu diyen Erdoğan, terör örgütü PKK lideri Öcalanla Demirtaş arasında hesaplaşma olduğunu iddia etti. Erdoğan, Edirnedeki, en büyük hesabı İmralıdakine verecek. Zannediliyor ki her yer şu anda toz pembe. Değil. Onlarında kendi içlerinde ayrı bir hesaplaşmaları var. Ve bu hesaplaşmayı da yapacaklar dedi.

Son güncelleme: 21:32 12.01.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı