• Turkhane Logo

O kafenin sahibi tanıdık çıktı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker ile

12:43 22 Mayıs 2021 Cumartesi
O kafenin sahibi tanıdık çıktı
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker ile

Independent Türkçeden Can Bursalının haberine göre, 2019 yılında Ersun Yanalın damadı ve kızı tarafından açılan kafenin bağlı bulunduğu şirket daha sonra başka bir isme devredildi. Ancak Social Lounge adlı mekan Ersun Yanalın kızı ve damadı tarafından işletiliyor.

Peker, yayınladığı bir videoda gazeteci Hadi Özışık ve kardeşi Süleyman Özışıkın, İçişleri Bakanı Süleyman Soyluyla kendisinin arasını bulmak için çabaladığını ileri sürdü. Pekerin bu iddiasına Hadi Özışık Arabulucuk yaptıysam namussuzum, şerefsizim, alçağım diyerek yanıt vermişti. Özışıkın bu yanıtının ardından Sedat Peker, Hadi Özışıkla yaptığı iki görüntülü konuşmayı yayımlamıştı.
Mekanın resmi kurucusu Yanalın damadı
Pekerin kaydını yayınladığı ve 6 gün önce yapıldığı anlaşılan görüntülü konuşmada, Hadi Özışıkın bir kafede olduğu anlaşılıyor.
Tüm mekanların kapalı olması gereken 17 günlük tam kapanma sırasında Hadi Özışıkın gittiği ve çalışmaya devam ettiği anlaşılan İstanbulun Ataşehir ilçesindeki kafe, spor camiasının yakından tanıdığı bir isim ve ailesi tarafından 2019 yılında açıldı.
Kafe, şu anda Antalyasporun başında bulunan ve 2013 - 2014 sezonu ile 2018 - 2019, 2019 - 2020 sezonlarında Fenerbahçeyi çalıştıran teknik direktör Ersun Yanalın damadı Enver Özkaynak tarafından kurulan SL Restaurant ve Kafeterya İşletmeciliği adlı şirket bünyesinde açıldı.  
Ticaret Sicil Gazetesindeki bilgilere göre, şirket 2019 yılının mart ayında başka bir isme devredildi. Ancak mekan halen Ersun Yanalın kızı Femin Yanal ve damadı Enver Özkaynak tarafından işletiliyor. 
Social Lounge mekan, Ersun Yanalın Fenerbahçeyi çalıştırdığı dönem kulubün başkanı Ali Koç ve futbol takımının oyuncularını da bir kahvaltıda ağırlamıştı.  

Futbol takımının ve Ali Koçun katıldığı kahvaltı, 2019 yılının nisan ayında organize edilmişti. Mekanın bulunduğu şirket 2019 yılının mart ayında devredilmiş görünse de, basına yansıyan kahvaltı organizasyonu için Yanalın kızının mekanında moral buluşması başlıkları atılmıştı.
O dönem yayınlanan haberlerde, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Ersun Yanalın kızı ve damadının birlikte çektirdikleri fotoğraf da paylaşılmıştı.  
Pandemi yasaklarını tanımıyorlar
Edinilen bilgilere göre, 2019 yılında açılan mekan, pandemi yasaklarına aldırış etmeden müşterilerine servis yapıyor.
Mekanın müdavimleri, Social Loungeın pandeminin başından beri yasakları delerek çalışmaya devam ettiğini belirtiyor.
Tam kapanma döneminde bile müşterilerini Social Lounge, Sedat Peker ile Hadi Özışık görüşmesiyle gündeme gelmiş oldu.
Ersun Yanal: Videonun benimle ilgisi yok
Konuyla ilgili Antalyaspor Medya Sorumlusu Murat Özgen aracılığıyla ulaşılan teknik direktör Ersun Yanal, Çekilen videonun benimle bir ilgisi yok demekle yetindi. Yanal, mekanla ilgili sorulara ise yanıt vermedi.

Son güncelleme: 12:43 22.05.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı