• Turkhane Logo

O hesaptan AKP’nin zengin çocukları paylaşımı: Şatafat ve lüks yaşam!

Sosyal medyada ‘AKP Çocukları’ isimli hesap, AKP’nin zengin çocukları hakkında çarpıcı bilgi ve ilginç fotoğraflar yayınladı.

09:58 29 Kasım 2019 Cuma
O hesaptan AKP’nin zengin çocukları paylaşımı: Şatafat ve lüks yaşam!
Sosyal medyada ‘AKP Çocukları’ isimli hesap, AKP’nin zengin çocukları hakkında çarpıcı bilgi ve ilginç fotoğraflar yayınladı.



Kalyon Ajans’ta çalışan AKP’li gençlerin ortak özellikleri lüks yatlar, son model araçlar ve villalarda verdikleri pozlar dikkat çekiyor.

AKP’li Sağlık Bakanlığı Müşaviri Ahmet Emin Söylemez ve Büşra Nur Çalar’ın bebekleri için düzenledikleri bebek mevlidi tartışmaya neden olmuştu. Sosyal medyada gündem olan mevlidin ardından AKP’li gençlerin, gösterişli ve zengin hayatları ortaya çıktı.


Bir süredir lüks içinde yaşayan AKP’lilerin çocuklarına ilişkin çarpıcı bilgiler ve fotoğraflar paylaşan ‘AKP Çocukları’ isimli hesap yaptığı yeni paylaşımlarla ilginç bir konuya dikkat çekti. Milyonluk yatlarda “şehit güzelleme videoları” çeken Mehmet-Furkan Kaya kardeşlerin Erdoğan’la çekilen fotoğraflarını paylaşan hesap, bu iki ismin lüks yaşantısından kesitler sunmuştu.

Bu sefer Kalyon Ajans çalışanlarına dikkat çeken hesap, ajansta yönetici pozisyonundaki isimlerin Organize Suç Örügütü lideri olmak suçundan hüküm giyen Sedat Peker ile yakın ilişkileri dikkat çekiyor. Ayrıca ajansın referanslarında devlet kurumlarının olması ise AKP’li gençlerin kolay yoldan nasıl zengin olduklarını gösteriyor.

  “Kanka ne diyelim biliyo musun? ‘Şehitler ölmez’ diyelim. ‘Vatan bölünmez‘ diyelim. Bir de dış güçler mış güçler deyip basalım verelim videoyu” #AkpÇocukları pic.twitter.com/AUT4jxTRmy — AKP Çocukları (@AkpCocuklari) November 27, 2019 Kalyon Ajans’ın olduğu her yerde Erdoğan, Erdoğan’ın olduğu her yerde bu çocuklar var. Cumhurbaşkanına belki de herkesten daha yakınlar. pic.twitter.com/1qtea4ytyk — AKP Çocukları (@AkpCocuklari) November 27, 2019  

Son güncelleme: 09:58 29.11.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı