• Turkhane Logo

“Nükhet Hotar’a dokunurlarsa onun da dokunacağı yerler var”

Arjantin’de tutuklu suç örgütü lideri Serkan Kurtuluş, Nükhet Hotar’ın kanunsuz işlerine dair anlattığı delilli olaylara rağmen kimsenin ona dokunamayacağını iddia etti. “Çünkü ona dokunurlarsa Nükhet Hotar’ın da dokunacağı yerler var” dedi.

15:44 17 Eylül 2020 Perşembe
“Nükhet Hotar’a dokunurlarsa onun da dokunacağı yerler var”
Arjantin’de tutuklu suç örgütü lideri Serkan Kurtuluş, Nükhet Hotar’ın kanunsuz işlerine dair anlattığı delilli olaylara rağmen kimsenin ona dokunamayacağını iddia etti. “Çünkü ona dokunurlarsa Nükhet Hotar’ın da dokunacağı yerler var” dedi.



Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü ve eski AKP Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar ile ilgili suç örgütü lideri Serkan Kurtuluş’un ‘yasa dışı eylem talimatı verdiği’, ‘tehdit ve şantaj ile mal edindiği’ iddiaları gündemdeki yerini koruyor. A3’ten Serdar Öztürk’ün sorularını, hâlihazırda kaldığı Arjantin’deki cezaevinden cevaplayan Kurtuluş, “Bu kadar delile rağmen niçin kimse Nükhet Hotar’a dokunamıyor? Çünkü dokunurlarsa, Nükhet Hotar’ın da dokunacağı yerler var” ifadelerini kullandı.



Cumhuriyet Savcısı Okan Bato

PARALARDAN SAVCI OKAN BATO DA PAYINI ALIYORDU

İzmir ve çevresinde birçok iş insanına ‘terör örgütü üyesi olmak iddiası’ ile şantaj yapıldığını, yüklü miktarda paralarının alındığını dile getirip “Önce liste hazırlandı. Bu kişilerle ilgili çalışma yapıldı. Bu kişilere ulaşıldı. Kendi halledebildiklerini kendileri halletti. Orkide Yağları’ndan tutun da Kavuklar’a kadar hepsi para ödedi. Paraların hepsi Ahmet Kurtuluş’un (Mayıs 2019’da öldürülen eski AKP İzmir İl Başkan Yardımcısı) ofisine geliyordu. Orada paralar bölüşülüyordu. Nükhet Hotar, Cumhuriyet Savcısı Okan Bato payını alıyordu. Yazışmalarımızın hepsinin ekran görüntüsü bende var” diye konuştu.




İZMİR GIDA ÇARŞISI’NDA İŞ İNSANLARI VURULDU FAİLİ MEÇHUL KALDI

Nükhet Hotar, Ahmet Kurtuluş ve diğer iş insanlarıyla ilişkisini kanıtlayacak belgelere sahip olduğunu söyleyip şunları anlattı: “Hotar’ın ve Kurtuluş’un dediği her şeyi yaptım. Elimde deliller var. İzmir Gıda Çarşısı’nda elektrikçi iş adamları vuruldu. Hepsinin faili meçhul kaldı. Çok büyük rant döndü. Hotar, buradan Ahmet Kurtuluş ve diğer iş adamları üzerinden büyük paralar kazandılar. Hatta bir elektrikçi iş adamı intihar etti. Çok kişi vuruldu, yaralandı. Bunlar Gıda Çarşısı’nda oldu. Hepsinin delilleri bende.”

İSTEDİĞİM HER ŞEYİN KARŞILANACAĞI VAADİNDE BULUNULDU

Kamuoyunda terör örgütü iltisakı borsası diye anılan olayda bu kişilerin çok büyük para kazandığını belirten Serkan Kurtuluş, Hotar’ın kendisine ‘istediği her şeyi karşılayacakları’ vaadinde bulunduğunu kaydetti. Ekip diye tanımladığı bu kişilere güveninin Alpaslan Çelik ile 2016’da yakalandıktan sonra sarsıldığını vurguladı.

AHMET KURTULUŞ’U ÖLDÜREBİLECEK KADAR KİRLİ İLİŞKİLERİ VAR

Yurt dışına gittikten sonra konuşacağını anladıkları için hakkında dosyalar oluşturmaya başladıklarını ifade ederek “İnterpol aracılığıyla beni Türkiye’ye geri getirtmek istediler ” dedi. Kurtuluş, Hotar ve çevresi ile ilgili iddialarını şöyle noktaladı: “Ahmet Kurtuluş’u öldürebilecek kadar kirli ilişkileri var. Bu kadar delile rağmen neden kimse Nükhet Hotar’a dokunamıyor? Çünkü dokunurlarsa, Hotar’ın da dokunacağı yerler var. Şu ana kadar sadece Kudret Dikmen’le ilgili ses kaydını yayınladım ama elimde çok daha fazlası, yazışmalar, kayıtlar var. Buradan çıktıktan sonra bunların hepsini paylaşacağım.”

Son güncelleme: 15:44 17.09.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı