• Turkhane Logo

Nihat Hatipoğlu'na Koronavirüs mü bulaştı?

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun yeni tip Koronavirüs'e (Covid/19) yakalandığından şüphe ediliyor.

13:46 25 Ağustos 2020 Salı
Nihat Hatipoğlu'na Koronavirüs mü bulaştı?
Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun yeni tip Koronavirüs'e (Covid/19) yakalandığından şüphe ediliyor.

Adalet ve Kalkınma Partisinin (AKP) tek sesli medya havuzunda yer alan ATVde dini sohbetleri yayınlanan ilahiyat profesörü Nihat Hatipoğlunun yeni tip Koronavirüse (Covid-19) yakalandığı iddia edildi. 
İddialar üzerine Hatipoğlunun sosyal medya hesabından paylaşım yapıldı. Nihat Hatipoğlunun resmi Facebook hesabında, “Dostlar rahatsızım. Tedavi devam ediyor. Özel dua istiyorum bu akşam. Ya şafi Hocamız tedavi görüyor. Duanızı rica ediyoruz.” ifadelerine yer yerildi.

Hatipoğlunun asistanı ise, Nihat Hocanın ciğerlerinde bir sorun vardı. Korona şüphesiyle test yapıldı. Yapılan testte Nihat Hocanın testi negatif çıktı. Kendisi şuanda evinde. Önümüzdeki günlerde bir test daha yapılacak. dedi.
GASP EDİLEN ÜNİVERSİTEYE REKTÖR OLARAK TAYİN EDİLDİ
Hizmet Hareketine ait Zirve Üniversitesine 27 Temmuz 2016da keyfi bir kararla el koyan Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) hükûmeti üniversitenin tabelasını Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi olarak değiştirmişti.

AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, rektör olarak da ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlunu tayin etmişti. 

Son güncelleme: 13:46 25.08.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı