• Turkhane Logo

Nefret saçtı: Şampanyayla başladı, terörden girip Biden'a bağladı

Adalet Bakanı ve AKP milletvekili adayı Bekir Bozdağ,

14:32 27 Nisan 2023 Perşembe
Nefret saçtı: Şampanyayla başladı, terörden girip Biden'a bağladı
Adalet Bakanı ve AKP milletvekili adayı Bekir Bozdağ,

Adalet Bakanı ve AKP milletvekili adayı Bekir Bozdağ, Şanlıurfa Eşraf Buluşmasında açıklamalarda bulundu. 14 Mayısta 2 fotoğraftan biriyle karşılaşılacağını ifade eden Bozdağ, Ya şampanya patlatıp kutlayanlar olacak ya da alnını şükür için secdeye koyup Rabbine hamdedenler olacak dedi.

Millet İttifakına giden her oyun teröre nefes olacağını söyleyerek seçmeni hedef alan Bozdağ, Türkiyenin dağları da dereleri de illeri de terörün başına indi. Sadece Türkiyede değil, sınırımızın dışında da terör örgütleriyle etkin mücadele ederek oralarda da onları etkisiz hale getiriyoruz. Şimdi neden bizim karşımızda duruyorlar? Çünkü terörle etkin ve kararlı mücadele onların nefes alanlarını tamamen yok etti. Nefes alacak yer bulamaz hale geldiler. İHAlar, SİHAlar, Kızılelma, bu memleketin elde ettiği yeni imkanlar onlara her şeyi dar etti. O yüzden nefes almak için bu iktidarın gitmesine ihtiyaçları var. Millet İttifakına giden her oy teröre nefes olur, büyük Türkiyenin yürüyüşüne sekte vurulur. Türkiyenin son 20 yılda kazandığı bu büyük değişime gerçekten zarar verecektir. O yüzden yeni dönemde ülkemizin huzurunu, istikrarını korumak için de her şeyi bir kenara bırakıp yeniden yekvücut olmamız gerekir ifadelerini kullandı.

TOPLUMU İKİYE BÖLDÜ!Bozdağ, 14 Mayısın akşamı Türkiyede iki fotoğraftan biriyle karşılaşılır. Ya şampanya patlatıp bunu sabaha kadar kutlayanlar olacak ya da temiz alnını şükür için secdeye koyup Rabbine hamdedenler olacak. Bu ikisinden birini oluşturmak bizim, aziz milletimizin elindedir. O gece kimi sevindireceğimize iyi karar verelim. Ya Kandil sevinecek ya Şanlıurfanın asil insanları sevinecek dedi.
Bozdağ sözlerine şöyle devam etti: 
Ya ABDnin başkanı orada keyif yapacak ya da Türk milletinin her bir hanesi Cevabı ABDye verdik, ABye verdik, Türkiyenin seçimi Londrada, Washingtonda değil Şanlıurfada yapılır, iktidarı da başka ülkeler değil, Şanlıurfanın asil insanları tayin eder diye onlara büyük bir Osmanlı tokadını yapıştıracaktır. Siz olsanız bir yere giderken ailenizi Kılıçdaroğluna mı emanet edersiniz Tayyip Beye mi emanet edersiniz? Ailemizi emanet edemeyeceğimiz insanlara ülkemizi lütfen emanet etmeyelim.
Adalet Bakanı Bozdağ son olarak, Bir araya gelmişler yedisi, terör örgütleri de destek veriyor. ABsi, ABDsi destek veriyor. Hala iktidara alternatif olma umudunu vermeyi başaramamış başarısız bir kadro orada. Öte yandan da 15 seçimi kazanmış, her daim milletten iktidar yetkisi almış bir kadro var. Kazanan ve kazanmaya devam ettiren bir kadro var. Öbür yanda da kaybeden bir kadro var ifadelerini kullandı.

Son güncelleme: 14:32 27.04.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı