• Turkhane Logo

Nebati'den 'soğan' eleştirilerine cevap: "Git cücüğüyle oyna biraz cücüğüyle"

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, muhalefetin kilosu 30 lirayı bulan kuru soğanla ilgili eleştirilerine

09:49 23 Nisan 2023 Pazar
Nebati'den 'soğan' eleştirilerine cevap:
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, muhalefetin kilosu 30 lirayı bulan kuru soğanla ilgili eleştirilerine

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, AKP tarafından milletvekilliğine aday gösterildiği Mersinin Silifke ilçesindeki bayramlaşma programına katıldı. Muhalefeti ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunu hedef alan Nebati, Bazıları mevsimsel şartlardan dolayı fiyat değişikliği yaşanan soğana oynuyor dediği konuşmasında şunları kaydetti:

Şimdi yeni ürün çıkmaya başladı ya soğan fiyatları aşağı gitmeye başladı. Ben de onlara diyorum ki, git cücüğüyle oyna biraz cücüğüyle... Adamın bütün şeyi şu; Efendim, şu an ne olacak bu İHAlar, SİHAlar? Uçaklar, yollar ne işe yarıyor?
Ya mübarek adam, Silifkenin çileğini, yoğurdunu Ankarada, İstanbulda yemek için yol lazım yol ama bunu bile bilmezler, anlamazlar. Onun için biz yolumuza devam edeceğiz, üreteceğiz, çalışacağız. Onlar ancak lak lak yaparlar, sosyal medyada hayatlarını geçirirler ve zannederler ki sosyal medyada iktidar oluyor. Sen sosyal medyada iktidar olmaya devam et. Biz vatandaşa dokunuyoruz.
Bunlar Devrim otomobilini, İHAları, SİHAları da engellediler. Türkiyenin 1970lerde Akkuyuyu açması gerekirken nükleer santralleri yaptırtmadılar. Meğerse hepsi Recep Tayyip Erdoğanı bekliyormuş.
Çünkü biz, iriyiz, beraberiz, hep birlikte Türkiyeyiz. Biz bunu söyleye söyleye bunların ezikliğini belki tedavi edebiliriz. Biz bayrak diyoruz, LGBTye de karşıyız. Biz aile diyoruz, medeniyetimize sahip çıkıyoruz. Biz üretim diyoruz, ülkeyi büyütüyoruz. Biz büyüme diyoruz, güçlü hale geliyoruz.

Son güncelleme: 09:49 23.04.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı