• Turkhane Logo

Ne güzel bir insansın sen Natali!

Sürgün avukatlardan Ömer Turanlı, sosyal medya hesabında bir annenin yardım çığlığını paylaştı.

14:46 20 Kasım 2019 Çarşamba
Ne güzel bir insansın sen Natali!
Sürgün avukatlardan Ömer Turanlı, sosyal medya hesabında bir annenin yardım çığlığını paylaştı.



Ömer Turanlı’nın, “Bir bayan aradi ve sunu sordu: Pazartesi mahkemem var, benden önce 3 arkadasim 6 yıl 4 ay hapis cezasi verilerek tutuklandı. Eşlerimiz içerde ve hepimizin küçük çocuğu var, çocuklar ortada kaldı. Ne yapayım’ dedi. Çok ağladı, çazesizce. İçim yandı.” paylaşımına Natali Avazyan, “Uygun görürlerse çocuklarla ben ilgilenirim. Dilerim tutuklanamaz… Çok çok üzüldüm.” diyerek cevap yazdı.
  Uygun görürlerse çocuklarla ben ilgilenirim. Dilerim tutuklanamaz..çok çok üzüldüm. https://t.co/j5MguUyKmt — Arlet Natali AVAZYAN (@NataliAVAZYAN) November 20, 2019
İYİ Kİ VARSIN NATALİ..


Natali Avazyan’ın cevabı kısa sürene sosyal medyada yüzlerce kez paylaşıldı. Paylaşımı görenler Natali Avazyan’a teşekkür etti. İşte o paylaşımlardan bazıları; “Ne güzel bir insansın sen Natali. Allah sana iki cihanda da huzur versin. Güzel insan @NataliAVAZYAN, kalbi sevgi ve merhamet dolu insan, Allah ne muradınız varsa versin. (Bir Erzurum duası). Sen nasıl güzel bir yüreksin Natali hanım yüreğinizdeki merhametin tüm dünyayı kaplamasını dilerim. iyi ki varsın Natali hanım. Meleksin Arlet… İnsan olmak, insan kalmak bu zamanda ne kıymetli , bir kadın olarak sizinle gurur duyuyorum. Kurtarırsa bu dünyayı sizin gibi güzel yürekli insanlar kurtaracak”

Son güncelleme: 14:46 20.11.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı