• Turkhane Logo

Muslera da Hakan Şükür’ü anmaktan korktu: Sanırım biri daha vardı…

Şampiyon olan Galatasaray'ın kaptanı Muslera'nın, en çok şampiyonluk yaşayan futbolcuları sayarken Hakan Şükür'ü anamaması dikkat çekti.

18:25 05 Haziran 2023 Pazartesi
Muslera da Hakan Şükür’ü anmaktan korktu: Sanırım biri daha vardı…
Şampiyon olan Galatasaray'ın kaptanı Muslera'nın, en çok şampiyonluk yaşayan futbolcuları sayarken Hakan Şükür'ü anamaması dikkat çekti.





Galatasaray, Süper Lig’in 37. haftasında şampiyonluğunu ilan ederek çıktığı Fenerbahçe derbisini 3-0’lık skorla kazandı. Maçın ardından sarı kırmızılıların tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera, “Harika bir sezon geçirdik. Yüksek şiddette, kendimizi vererek çalıştık. 8 puan farkla kazanıyoruz, derbilerin hepsini kazandık. Üstün olduğumuzu çok net şekilde gösterdik. Herkese teşekkür ederiz” açıklamasını yaptı.



‘SUAT KAYA, BÜLENT KORKMAZ, SANIRIM BİRİ DAHA VARDI…’



Muslera, kendisinin Galatasaray’ın en çok şampiyonluk yaşayan futbolcularından biri olduğunu belirterek,  “Suat Kaya, Bülent Korkmaz ve sanırım biri daha vardı, 8 kupa kaldırdılar. Ben de yaklaşıyorum. 12 yılda 6 kupa ile gurur duyuyorum” diye konuştu.



NETFLİX VE GALATASARAY DA SANSÜRLEMİŞTİ 



Muslera’nın “sanırım biri daha var” diyerek adını anamadığı futbolcu ise Galatasaray’ın ve Milli Takım’ın efsane golcüsü Hakan Şükür’dü.



Daha önce de hem Netflix’in Fatih Terim belgeselinde hem de Galatasaray’ın UEFA Kupası için hazırladığı videoda Hakan Şükür’ün olduğu kareler ve görüntüler özenle kırpılarak, eski milli golcüye yer verilmemişti.



Hakan Şükür, hakkında açılan soruşturmaların ardından Amerika’ya yerleşmişti. Şükür. futbola ilişkin yorumlarını sosyal medya hesaplarından paylaşıyor.



HAKAN ŞÜKÜR: İSMİMİ BİLİR VE İYİ DE BİR ARKADAŞIM



Hakan Şükür ise Muslera’nın tavrına sosyal medya hesabından yanıt verdi. Muslera’nın bahsettiği kişi için “Kim olabilir ki ? Tahminleri alalım…” diyen Şükür, daha sonraki paylaşımında ise “Aslında ismimi bilir ve iyi de bir arkadaşım. Klüp nasıl bu hale gelir anlamak mümkün değil. Hoş, Ülke ortada” yorumunda bulundu. 



TARAFTARDAN TEPKİ: MUSLERA’DA BİLE YARGILANIRIM KORKUSU VAR 



Muslera’nın Hakan Şükür’ün adını anamaması sosyal medyada Galatasaray taraftarının büyük tepkisini çekti. Birçok kullanıcı Hakan şükür, Galatasaray’ın gelmiş geçmiş en büyük futbolcusu olduğunu belirterek, siyasi sebeplerle dışlanmasının yanlış olduğunu vurguladı. Bir kullanıcı ise “Muslerada bile yargılanırım korkusu var” yorumunda bulundu. 

Son güncelleme: 18:25 05.06.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı