• Turkhane Logo

"Muhaliflere 'ortak hareket edelim' çağrısı yapan Can Dündar'ın tweet'i iyi niyetle açıklanamaz"

Gazeteci Levent Kenez: "Muhaliflere 'ortak hareket edelim' çağrısı yapan Can Dündar'ın tweet'i iyi niyetle açıklanamaz"

00:08 03 Aralık 2021 Cuma
Gazeteci Levent Kenez: "Muhaliflere 'ortak hareket edelim' çağrısı yapan Can Dündar'ın tweet'i iyi niyetle açıklanamaz"


AKPli Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sosyal medya hasabından yayımladığı Kılıçdaroğlu videosu, bir iletişim kazası mı yoksa Saray’ın Kılıçdaroğlu planının bir parçası mı?

Gazeteciler Ekrem Dumanlı ve Levent Kenez, Çıkış Yolunda, siyasetin videolu mesaj gündemini de konuştular.


İLETİŞİM DEĞİL BİR İLETİM KAZASI OLABİLİR

Ortada bir iletişim değil iletim kazası var. İletişim karşılıklı olur. Sarayın anlayışı Biz iletiriz karşı taraf alır şeklindedir yorumunu yapan Dumanlı, Kılıçdaroğlu videosunun bir iletim kazası olarak değerlendirilebileceğini anlatırken bugünün muktedirlerine yönelik eleştirilerde de bulundu.
  Erdoğanın Kılıçdaroğlu videosu

Ortada bir iletişim değil iletim kazası var. İletişim karşılıklı olur. Sarayın anlayışı Biz iletiriz karşı taraf alır şeklindedir pic.twitter.com/3qRf4iLEeG — Aktif Haber (@aktif_haber) December 3, 2021
Anket sonuçlarına bakan Erdoğanın, erken ya da zamanında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde, Kılıçdaroğlunu dişine göre bulduğunu ifade eden Levent Kenez, söz konusu videonun Kılıçdaroğlunu mindere çekmek için bir taktik olduğunu dile getirdi.
  Erdoğanın Kılıçdaroğlu videosu

Kılıçdaroğlunu mindere çekmek için bir taktik olabilir pic.twitter.com/pqDfcjKehG — Aktif Haber (@aktif_haber) December 3, 2021
FETHULLAH GÜLEN HOCAEFENDİYİ ZİYARET ETMEK SUÇ DEĞİLDİR

Erdoğana sadık, damat Berat Albayraka yakın bir isim olan Nureddin Nebatinin Lütfi Elvanın istifasıyla Hazine ve Maliye Bakanlığında bir numara olması ülkenin kaderi gibi gündemine de bomba gibi düştü.

Nebatinin, Fethullah Güleni ziyaretine ait bir fotoğrafı ise yeni atamayla yeniden keşfedildi. Fethullah Gülen Hocaefendiyi ziyaret etmek suç değildir. diyen Dumanlı, Hocaefendi kapılarını kapatsa bu kez de gizemli tarikat lideri derler tespitinde bulundu.
  Nureddin Nebati atamasıyla yeniden keşfedilen fotoğraf!

Fethullah Güleni ziyaret etmek o zamanda suç değildi şimdi de suç değildir pic.twitter.com/ZER7Bzwkgm — Aktif Haber (@aktif_haber) December 3, 2021
Muhaliflere ortak hareket etme çağrısı yapan gazeteci Can Dündarın yeniden dolaşıma sokulan fotoğraf üzerine attığı Tweete dikkat çeken Leven Kenez, Dündarın mesajının iyi niyetle açıklanamayacağını kaydetti.
  Nureddin Nebati atamasıyla yeniden keşfedilen fotoğraf!

Muhalifleri ortak hareket etmeye çağıran Can Dündarın Tweeti iyi niyetle açıklanamaz pic.twitter.com/0T0BmZTtl4 — Aktif Haber (@aktif_haber) December 3, 2021
ÜLKÜCÜ NEFES NEDİR?

Ankara’da Alparslan Türkeş Vakfı tarafından düzenlenen etkinlikte ‘Ülkü Ocakları’ üyesi olduğu öne sürülen kişiler polisin önlemlerine rağmen salona girip etkinliğe katılanlara saldırmıştı.

Saldırının ertesinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından “Bundan sonra dikkat etsin. Artık kendisinin arkasında bir ülkücü nefes var” sözleriyle hedef gösterilmişti.

Levent Kenez meslektaşı Ekrem Dumanlıya Ülkücü nefesi sordu.
  Ülkücü nefes nedir?

Levent Kenez meslektaşı Ekrem Dumanlıya Ülkücü nefesi sordu. pic.twitter.com/2O1jdFAFkV — Aktif Haber (@aktif_haber) December 3, 2021
 

Son güncelleme: 00:08 03.12.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı