• Turkhane Logo

Muhalefetin KHK’lılar ve 17 Aralık ile imtihanı

Yıllar geçse de 17 Aralık Yolsuzluk soruşturması ve KHK mağdurları Türkiye’nin gündeminden hiç düşmüyor.

10:07 07 Eylül 2021 Salı
Muhalefetin KHK’lılar ve 17 Aralık ile imtihanı
Yıllar geçse de 17 Aralık Yolsuzluk soruşturması ve KHK mağdurları Türkiye’nin gündeminden hiç düşmüyor.


Yıllar geçse de 17 Aralık Yolsuzluk soruşturması ve KHK mağdurları Türkiye’nin gündeminden hiç düşmüyor. Muhalefet, Erdoğan Bayraktar’ın itirafları sonrası 17 Aralık soruşturmalarını, seçim yaklaştıkça da milyonlarca mağduru bulunan KHK’ları daha fazla dillendirir oldu. Buna rağmen AKP iktidarının söylemlerini de kullanmaya devam eden muhalif siyasetçilerin sıkı bir imtihandan geçtiğini söyleyen gazeteci Adem Yavuz Arslan, Ali Babacan’ın son açıklamalarının nedenini de yeni videosunda anlattı.

17 Aralık Yolsuzluk soruşturması sürecinin kritik isimlerinden Erdoğan Bayraktar’ın, “Benim dosyamdaki her şey doğruydu” itirafı ile 17 Aralık operasyonu yeniden tartışılmaya başlandı.


Seçim yaklaştıkça KHK’lar siyasetin gündemine daha çok girmeye başladı. Her iki konuda da muhalefet partilerinin büyük açmaz yaşadığını belirten gazeteci Adem Yavuz Arslan, “Hem yolsuzluğun olduğunu kabul ediyorlar, hem de iktidar ağzıyla darbe söylemini tekrar ediyorlar” ifadelerini kullandı.

Gazeteci Arslan son videosunda, 17 Aralık ve KHK’lılarla büyük imtihan veren muhalefetin hatalarıyla sürecin nasıl Erdoğan’ın lehine dönmeye başladığını anlatıyor.


 

Son güncelleme: 10:07 07.09.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı