• Turkhane Logo

Motokuryenin eşi, Müge Anlı’nın programına kabul edilmedi

17:25 12 Aralık 2023 Salı
Motokuryenin eşi, Müge Anlı’nın programına kabul edilmedi





Somali Cumhurbaşkanının oğlunun karıştığı kazada hayatını kaybeden motokurye Yunus Emre Göçer’in eşinin, Müge Anlı’nın ATV’de yayınlanan programına kabul edilmediği ortaya çıktı. Emre Göçer’in eşi Öznur Göçer, ATV’de yayımlanan “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı programa başlarına gelen cinayetle ilgili başvurdu ancak reddedildi.



İstanbul’da Somali Cumhurbaşkanının oğlunun aracıyla çarpması sonucu hayatını kaybeden motokurye Yunus Emre Göçer’in eşi Öznur Göçer’in, ATV’de yayımlanan “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programı tarafından reddedildiği ortaya çıktı.



SERBEST BIRAKILAN ŞÜPHELİ 2 ARALIK’TA YURT DIŞINA KAÇTI



İstanbul’da 30 Kasım’da Avrasya Tüneli Aksaray çıkışında Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmut’un oğlu Hassan Şeyh Mahmut’un kullandığı otomobil, motokurye Yunus Emre Göçer’e arkadan çarptı. Kazada ağır yaralanan Göçer kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Göçer’e çarpan ve kazadan sonra olay yerinden kaçan Mahmut ise iddiaya göre polis tutanağında “Motokurye hatalı gösterildi” ve karakoldaki ifade işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Konuya ilişkin hazırlanan bilirkişi raporunda Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu Mahmut “asli kusurlu” bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Mahmut hakkında yakalama kararı verse de şüphelinin 2 Aralık’ta yurt dışına kaçtığı ortaya çıktı.



“TAKSİRLİ BİR KAZA” DİYE KABUL ETMEDİLER



Konuyla ilgili tartışmalar sürerken dikkat çeken bir iddia daha gündeme geldi. Cumhuriyet’te yer alan habere göre, kazanın ardından Göçer’in ailesi olayı aydınlatabilmek için iktidara yakın yayın organı ATV’deki “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programına başvuru yaptı. Ancak bu talepleri kabul edilmedi. “Konuyla ilgili başvuru yapmıştım. Ancak bana ‘Medyaya düşsün sizi kabul edeceğiz’ dediler. Olay görünür olmaya başladıktan sonra tekrar aradım ancak olayın ‘Taksirli bir kaza’ olduğunu ve bizi yayına kabul edemeyeceklerini söylediler” diyen Yunus Emre Göçer’in eşi Öznur Göçer, “Televizyon programının etkili olabileceğini düşündüm. Eşimle bazen biz de o programı izliyorduk. Görüntülere ulaşamadığımız için yardım istedik ancak ne yazık ki bu talebimiz kabul görmedi” şeklinde konuştu.

Son güncelleme: 17:25 12.12.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı