• Turkhane Logo

Miraç Kandili için MC TV'de özel bir program hazırlanıyor

İkinci Kadir gecesi gibi değer atfedilen, üç ayların ikinci incisi Miraç Kandili için MC TV'de özel bir program hazırlanıyor.

15:52 21 Mart 2020 Cumartesi
Miraç Kandili için MC TV'de  özel bir program hazırlanıyor
İkinci Kadir gecesi gibi değer atfedilen, üç ayların ikinci incisi Miraç Kandili için MC TV'de özel bir program hazırlanıyor.

Leyle-i Miraç, ikinci bir Leyle-i Kadir hükmündedir. Bu gece mümkün oldukça çalışmakla kazanç birden bine çıkar. Şirket-i mâneviye sırrıyla, inşallah her biriniz kırk bin dille tesbih eden bazı melekler gibi, kırk bin lisanla bu kıymettar gecede ve sevabı çok bu çilehanede ibadet ve dualar edeceksiniz.
Bu geceler, elli senelik bir ibadet hükmüne geçebilir. Onun için elden geldiği kadar Kuranla ve istiğfar ve salavatla meşgul olmak büyük bir kârdır.
Hz Said Nursî-Şualar

İkinci Kadir gecesi gibi değer atfedilen, üç ayların ikinci incisi Miraç Kandili için MC TVde  özel bir program hazırlanıyor.
Bahattin Karataş’ın katılımıyla akşam Miraç Kandili Özel Programı canlı yayınlanacak. Program sonrasında İlahiyatçı yazar Mehmet Ali Şengülün Miraç Kandili duası yayınlanacak .   Avrupa saati ile  20:00’de (Türkiye Saati ile 22:00)de yayınlanacak programı  TURKHANE.com’dan da  takip edebilirsiniz.
MC TVyi canlı seyretmek için tıklayın 

MC TV Uydu frekans bilgileri
Hotbird 13° EAlış Frekansı: 11.054 MHzPolarizasyon :Horizontal (H)Symbol Rate :27500FEC Rate: 5/6
Hotbird uydusu üzerinden yayın yapan MC TVnin yayını www.mceu.tv web sitesinden ve Youtube kanalından da canlı olarak izlenebiliyor. MC TV You Tube Kanalı
Hotbird uydusu üzerinden yayın yapan ve mceu.tv internet adresinden canlı olarak seyredilebilen kanala aynı zamanda Youtube üzerinden de erişmek mümkün. 

Son güncelleme: 15:52 21.03.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı