• Turkhane Logo

MHP’li Şişman, gazeteci Şirin Payzın’ı ölümle tehdit etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi eleştiren gazeteci Şirin Payzın’ı MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Selami Şişman tehdit etti.

13:16 01 Eylül 2020 Salı
MHP’li Şişman, gazeteci Şirin Payzın’ı ölümle tehdit etti
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi eleştiren gazeteci Şirin Payzın’ı MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Selami Şişman tehdit etti.



T24 yazar ve programcısı Şirin Payzın Twitter hesabından, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na getirilen kısıtlamaları eleştirenlerini köksüz siyasetçi ve vatana ihanetle suçlayan Bahçeli’yi eleştirdi.
  Köksüz siyasetçi ? Üslup gerçekten inanılmaz.. https://t.co/TnlP2rISfU — Sirin Payzin (@siring) August 29, 2020


SOSYAL MEDYADAN ÖLÜMLE TEHDİT

MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Selami Şişman, gazeteci Şirin Payzın’ı, babası gazeteci Nizam Payzın’ın vefat ilanını paylaşarak ölümle tehdit etti. Payzın’ın babası Bahçeli paylaşımına yorum yapan MHP’li Şişman, “Bülbül yuvasının ,kapana kısılmış, suyun öbür yakasının köksüz ,lağımcıları, Türk vatanında yaptıklarınız ,yapacaklarınız için anlayacağınız dilden the end, Türk’ün kökleri sizleri sardıkça kuduracaksınız, nefes alamayacaksınız” ifadesini kullandı.





PAYZIN: KORKMUYORUM, İSTEDİĞİN KADAR TEHDİT ET!

Şirin Payzın, Şişman’ın tehdit tweetini alıntılayarak, “MHP MYK üyesiymiş öyle yazıyor profilinde. Bana attığı mesaj, babamın vefat ilanını kullanmış… Bir de beni tehdit ediyor…  Şimdi bunu dava etsem bu ahlaksıza prim vermiş olacağım… Bu arada not: Korkmuyorum! İstediğin kadar tehdit et! Vefat etmiş babamın ölüm ilanını kullanarak beni tehdit eden, etmeye cesaret eden bu adam siyasi parti yönetiminde. Cesaret ediyor çünkü etmemesi için neden yok… Hukuk yok ,ahlak kalmadı. Rakip siyasetçilere ‘Soysuz’ de, milletvekili, gazetecileri tehdit et.” diyerek tepkisini gösterdi.

  MHP MYK üyesiymiş öyle yazıyor profilinde . bana attığı mesaj . Babamın vefat ilanını kullanmış .. Bir de beni tehdit ediyor .. Şimdi bunu dava etsem bu ahlaksıza pirim vermiş olacağım ..Bu arada not : Korkmuyorum ! İstediğin kadar tehdit et! https://t.co/AS7E5K9bFS — Sirin Payzin (@siring) September 1, 2020
 

Son güncelleme: 13:16 01.09.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı