• Turkhane Logo

Mesut Yılmaz'ın Sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama

Yurt gazetesi yazarlarından İsmet Orhan'ın

21:16 19 Eylül 2020 Cumartesi
Mesut Yılmaz'ın Sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama
Yurt gazetesi yazarlarından İsmet Orhan'ın

Yurt gazetesi yazarlarından İsmet Orhanın sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak Mesut Yılmazın sağlık durumunun iyiye gitmediğini öne sürmüştü. Yılmaz ailesine yakın olan eski ANAP Milletvekili Nesrin Nas, iddiaları yalanlayarak, Ağır operasyon sonrası iyileşme süreci devam ediyor. Mesut Bey dirençlidir. Bunu da atlatacaktır dedi.
Kemal Kılıçdaroğlunun Kültür-Turizm Başdanışmanı ve Yurt Gazetesi yazarı İsmet Orhan, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak özel bir hastanede 5 Mayısta beyin ameliyatı geçiren eski başbakanlardan Mesut Yılmazın sağlığından umudun kesildiğini açıkladı. 
Orhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
Her şeye rağmen,Medeni duruşu vardı... Cumhuriyet değerlerine saygılıydı... Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın sağlığından umut kesildiğini öğrendim doktorlarından... 
UMUT FALAN KESİLMEDİ
Yılmaz ailesine de yakın olan eski ANAP Milletvekili Nesrin Nas, Mesut Yılmazın durumunun kötüye gittiği yönündeki iddiaları yalanladı. Haberleri Umut falan kesilmedi sözleriyle yalanlayan Nas, Ağır operasyon sonrası iyileşme süreci devam ediyor. Mesut Bey dirençlidir. Bunu da atlatacaktır dedi. 


2017 yılında oğlu Yavuz Yılmazı kaybeden Mesut Yılmaz, bu sene beyin ameliyatı geçirmiş ve sağlık durumunun iyi olduğu ifade edilmişti. 72 yaşındaki Mesut Yılmaz Anavatan Partisi kurucu üyeleri arasında yer almıştı.

Son güncelleme: 21:16 19.09.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı