• Turkhane Logo

"Mesajınızı verdiniz arkadaşlar" diyen Akar kendini savundu : Haberim yoktu

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kılıçdaroğlu'na linç girişimi sırasında, saldırganlara yönelik sarf ettiği sözlerle ilgili açıklama yaptı..

17:48 23 Nisan 2019 Salı
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kılıçdaroğlu'na linç girişimi sırasında, saldırganlara yönelik sarf ettiği sözlerle ilgili açıklama yaptı..

Hulusi Akar, Değerli arkadaşlarım, mesajlarını verdiniz, tepkinizi gösterdiniz sözlerine ilişkin konuştu. Akar Konuşma sırasında olaydan haberim yoktu. Amaç Kılıçdaroğlunun güvenliğini sağlamaktı. Niyetimizi sorgulamak en hafifi tabiriyle ahlaki bir sorun. dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluna yönelik saldırı esnasında polis megafonuyla, saldırganlara hitap etmiş ve “Değerli arkadaşlarım, şu ana kadar mesajlarınızı verdiniz, tepkinizi gösterdiniz. Şimdi sükunetle Yenerin evine gidiyoruz annesine, babasına taziyelerimizi bildirmek üzere. Burayı boşaltıyoruz.” demişti.

Bakan Akar tartışılan bu sözlere bugün açıklık getirdi. Meclis’te gazetecilere konuşan Akar “Mesaj dediğim vatandaşın ‘terörü bitirin’ sözüne yanıttı. Konuşma sırasında olaydan haberim yoktu. Amaç Kılıçdaroğlu’nun güvenliğini sağlamaktı. Niyetimizi sorgulamak en hafifi tabiriyle ahlaki bir sorun. ” dedi.Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluna yönelik saldırı esnasında polis megafonuyla, saldırganlara hitap etmiş ve “Değerli arkadaşlarım, şu ana kadar mesajlarınızı verdiniz, tepkinizi gösterdiniz. Şimdi sükunetle Yenerin evine gidiyoruz annesine, babasına taziyelerimizi bildirmek üzere. Burayı boşaltıyoruz.” demişti.


Bakan Akar tartışılan bu sözlere bugün açıklık getirdi. Meclis’te gazetecilere konuşan Akar “Mesaj dediğim vatandaşın ‘terörü bitirin’ sözüne yanıttı. Konuşma sırasında olaydan haberim yoktu. Amaç Kılıçdaroğlu’nun güvenliğini sağlamaktı. Niyetimizi sorgulamak en hafifi tabiriyle ahlaki bir sorun. ” dedi. Hulusi Akar linç girişiminde bulunan saldırganlara böyle seslenmiş: Değerli arkadaşlarım, şu ana kadar mesajlarınızı verdiniz. Tepkinizi gösterdiniz. pic.twitter.com/8FNFJ1BI5p — Vaziyet (@vaziyetcomtr) 21 Nisan 2019

Son güncelleme: 17:48 23.04.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı