• Turkhane Logo

Menajeri açıkladı: Ahmet Kural psikolojik yardım alacak

Ahmet Kural’ın Sıla’ya şiddet uygulaması, son haftalarda gündemin öne çıkan konu başlıkları arasında.

09:18 09 Kasım 2018 Cuma
Menajeri açıkladı: Ahmet Kural psikolojik yardım alacak
Ahmet Kural’ın Sıla’ya şiddet uygulaması, son haftalarda gündemin öne çıkan konu başlıkları arasında.

Sıla, darp raporu ile durumu savcılığa taşırken Ahmet Kural ise ‘eski ilişki’ tezi ile kendini savunma yolunu seçti. 

Hürriyet yazarı Eruğruk Özkök, tepkilerin odağındaki isim olan Ahmet Kural’a bazı sorular yönelttiğini belirtiyor.

Sorular ve Kural’ın menajeri Dilek Tözen’den gelen cevapları köşesine taşıyan Özkök, “Ben sorularımı Ahmet Kural’a sormuştum. Hukuken değilse de ahlaken onun ağzından çıkmış cevaplar olarak kabul ediyorum” diyor.


Menajerinin yaptığı açıklamaya göre Ahmet Kural, olaydan gerekli dersi çıkarmış ve psikolojik yardım alacağını söylemiş.

Menajerinin aktardığına göre Sıla ile ilk ayrılıklarının nedeni kültür uyuşmazlığı... 

“Birbirlerini seviyorlar ama farklı yaşam görüşleri var” diyen menajer, “Özellikle Sıla’nın Ahmet’in çevresini aşağılaması, hor görmesi ve beğenmemesi” iddiasını öne sürüyor.

İlişkiyi ilk bitiren kişinin Ahmet Kural olduğunu söyleyen menajer, ikinci kez bir arada olmak için ısrar eden, araya tanıdıkları sokan, cep telefonu mesajları ile bu niyetini belirten kişinin de Ahmet Kural değil, Sıla olduğunu iddia ediyor.

Ahmet Kural’ın geçmişte alkole dayalı bir şiddet sorunu olmadığını söyleyen manejeri, “Ahmet, çok sevilen bir çocuk. Annesi ev hanımı, babası emniyet müdürü olan (şu anda emekli), bir kız kardeşle birlikte büyüyen bir çocuk. Bildiğiniz, akrabalık ilişkileri kuvvetli bir Türk ailesi. Onun için şiddet evinden uzakta... İçindeki komiği de bu ailenin sıcaklığından çıkarmış, çok sevilen bir çocuk” diyor.

Özkök’ün yönelttiği sorulardan biri de “O gece böyle şiddetli bir tepkiye neden olan şey ne? Ayrılığınız sırasında olan bir şey mi gerçekten?” sorusu.

Gelen cevap ise şöyle:

“Hayır. Öfkelenmeden çok bir hayal kırıklığı var. O da, ilişkiye başlamadan önce böyle bir durumun varlığı ile ilgili kendisine yalan söylenmesi... Yoksa, kendisinden ayrı olduğu dönemle ilgili bir öfke değil bu. Konu oraya gelince, karşılıklı bir tartışma başlamış.”

Menajeri, Kural’ın olaydan gerekli dersi çıkardığını ve kendine yeni bir yol haritası çizdiğini belirtiyor ve ekliyor:

“Daha önce psikolojik bir yardım almadı. Ama şimdi mentorlar, profesyonel yardım temelinde yeni bir başlangıç yapmayı düşünüyor.”

Menajerinin anlatımıyla o geceye dair yaşananlar şöyle aktarılıyor:

“O gece, Ahmet’in ailesiyle birlikte yemekteyken ikisi de alkol alıyor. Hatta Sıla, daha fazla alıyor. Ama size söylediği gibi alkolü çok azalttı. O gece ikisi de mutlu bir şekilde başlıyorlar geceye. Sonrasında ifadesinde söyledikleri oluyor.”
 

Son güncelleme: 09:18 09.11.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı