• Turkhane Logo

Maraş depremini 3 gün önceden bilen isim tarih verip uyardı: '7 ve 8'in üzerinde olabilir'

Kahramanmaraş merkezli depremleri 3 gün önce sosyal medya hesabından bildiği ortaya çıkan

10:37 28 Şubat 2023 Salı
Maraş depremini 3 gün önceden bilen isim tarih verip uyardı: '7 ve 8'in üzerinde olabilir'
Kahramanmaraş merkezli depremleri 3 gün önce sosyal medya hesabından bildiği ortaya çıkan

Merkez üssü Kahramanmaraşın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan, 6 Şubatta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremleri 3 gün öncesinden bildiği ortaya çıkan Frank Hoogerbeets, tahminlerine bir yenisini daha ekledi.

 Deprem kahini lakaplı ünlü deprem uzmanı Hoogerbeets, mart ayının ilk haftasına dikkat çekerek yeni bir deprem olabileceğini iddia etti.

MART AYININ İLK HAFTASI ÇOK KRİTİKSöz konusu dönemde, Dünya, Merkür ve Satürn gezegenlerinin yakınlaşacağını söyleyen Hoogerbeets, bunun büyük depremlere neden olabileceğini savundu. Hoogerbeets, şunları söyledi:
Mart ayının ilk haftası çok kritik. 2sinde kritik gezegen geometrisinin yakınsamasını görüyoruz. Bu çok önemli olacak. Ayın 2sinde 9 saat içerisinde Dünyayı da içeren bir gezegensel kavuşum olacak. Bu Dünya, Merkür ve Satürn olacak. Bu kritik olacak.

KORKU YARATMAYA ÇALIŞMIYORUMSonuç olarak muhtemelen ayın 3ü veya 4ü civarında, büyük bir sismik olay olabilir. Ayrıca dolunay veya ayın 6 ile 7si gibi de olabilir.
Abartmıyorum. Korku yaratmaya çalışmıyorum. Bu bir uyarı. Çünkü kritik gezegen geometrisinin sismik olaylara neden olduğu biliniyor. Bunu küçümsememeliyiz.

BİRDEN FAZLA SİSMİK OLAY OLABİLİRMart ayının bu ilk haftasında büyüklüğü 6nın çok üzerinde olan birden fazla sismik olay olabilir. Bilmenin bir yolu yok. Yine 7nin çok üzerinde, 8in çok üzerinde bir sismik olay olabilir.

Son güncelleme: 10:37 28.02.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı