• Turkhane Logo

Mafya lideri Alaattin Çakıcı iş başında: TV100’ün sahibiyle buluştu

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, tahliye olduktan sonra siyaset ve yeraltı dünyasındaki temaslarına yenisini ekledi.

13:01 13 Kasım 2020 Cuma
Mafya lideri Alaattin Çakıcı iş başında: TV100’ün sahibiyle buluştu
Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, tahliye olduktan sonra siyaset ve yeraltı dünyasındaki temaslarına yenisini ekledi.



Çakıcı, “yağma, tehdit ve şantaj” suçlamasıyla hakkında dava açılan ve hakkında savcılıkça “ivedilikle mevcutlu getirilme” kararı verilen TV100 patronu Necat Gülseven ile birlikte görüldü.

Çakıcı sosyal medya hesabından Four Seasons Otel’de yediği akşam yemeğiyle ilgili paylaştığı fotoğraftaki medya dünyasından isim dikkat çekti.


Cumhuriyet’in haberine göre Çakıcı’nın “Alaattin Çakıcı Four Seasons otelde dostlarıyla akşam yemeğinde birlikteler” notuyla paylaştığı fotoğraftaki isimlerden biri de Necat Gülseven çıktı. Çakıcı’nın hemen yanında oturan Necat Gülseven, 3N Medya grubuna bağlı TV100 kanalı ve internet sitesinin sahibi.

Necat Gülseven ve kanal yöneticisi Murat Kelkitoğlu hakkında elektronik para ve ödeme hizmetleri kuruluşu Papara’nın ‘tehdit, şantaj, yağma’ suçlamasıyla dava açılmıştı. Papara’nın sahibi Ahmed Faruk Karslı savcılıktaki ifadesinde Gülseven’in kendisine reklam için şantaj yaptığını, şantaj yaparken sık sık Bakan Soylu’dan söz edip “Arıyorum Süleyman Bey’i?” diyerek telefona sarıldığını belirtmişti. Aynı şekilde kanalın yöneticisi Murat Kelkitoğlu da “Reis beni çok sever, buradaki mücadelemizi takdir eder, ben 15 yıl boyunca Cumhurbaşkanlığı Basın Müşaviriydim. Onun talimatıyla medyada bir şeyler yapıyoruz” diyordu.

Söz konusu isimler hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından “ivedilikle mevcutlu getirilme” getirilme kararı çıkarılmasına rağmen soruşturmada bir gelişme yaşanmadı. TV 100 patronunun “Çakıcı’nın dostları” fotoğrafında yer alması ise kanalın mafya ve siyasetle ilişkilerine dair iddiaları gündeme getirdi.

Son güncelleme: 13:01 13.11.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı