• Turkhane Logo

"Kuyruğu sıkışan 'feto' diyor"

Gazeteci Can Ataklı, CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat’ın 15 Temmuz’dan bir gün önce MİT’çi Nuh Yılmaz ile görüşmesinin ortaya çıkmasını değerlendirdi.

15:53 12 Eylül 2022 Pazartesi
Gazeteci Can Ataklı, CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat’ın 15 Temmuz’dan bir gün önce MİT’çi Nuh Yılmaz ile görüşmesinin ortaya çıkmasını değerlendirdi.


Ataklının gündeminde Hande Fırat ile MİTçi Nuh Yılmazın gizli görüşmesinin ortaya çıkmasından sonra yandaşların verdiği tepkiler vardı.

Ataklı, gizli buluşma gündeme gelene kadar, hiçbir iddiaya cevap vermeyen, 3 değil, 4 maymunu oynayan yandaşların kuyruğu sıkışınca, “Bunlar ‘Fetocü’dur” söylemine sarıldıklarını anlattı. Ataklı, “bir dakika bir dakika, yok öyle bir numara. Siz önce iddialara cevap verin” diyerek tepki gösterdi.


Kendi youtube kanalında konuşan Gazeteci Can Ataklı’nın gündeminde, Hande Fıratın MİT’çi Nuh Yılmaz ile yaptığı gizli görüşmenin ortaya çıkmasından sonra yandaşların verdiği tepkiler vardı. Ataklı, kuyruğu sıkışanların “vay bunlar zaten Fetocüdür” söylemine sarıldığı söyledi.

4 MAYMUNU OYNADILAR

Ataklının konuşması şöyle; “O ana kadar ne Cevheri Güven’in ne başkalarının ne de Sedat Peker’in hiçbir iddiasına, en ufak bir cevap vermeyen, hiç birşey söylemeyen, 3 maymunu değil, hatta 4 maymunu oynayanlar, bir an da şahin oldular. Abi nasıl ortaya döküldüler”.

KUYRUĞU SIKIŞAN ‘VAY BUNLAR FETOCU’

‘Vay bu fetocüdur… gene başladılar.’ Bir dakika, bir dakika arkadaş yok öyle. Öyle numara yok. Öyle kuyruğu sıkancı birden bire ‘bunlar zaten fetocu…’ bir dakika bir dakika. Sen önce anlat bana, uyuşturucu konusunu, cinayetleri anlat, adamlara çökmeleri anlat, marina çökmeleri, şirket ihalelerini anlat. Onların hiçbirine cevap vermeyeceksin birden bire ortaya çıkacaksın vay efendim ‘zaten bunlar iğrenç’ diyeceksin yok öyle.”

Son güncelleme: 15:53 12.09.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı