• Turkhane Logo

Küçük birer… AKP’nin yönetim kurulu üyesi Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur’u hedef aldı

AKP'nin yönetim kurulu üyesi Berk Can Doğan, deprem bölgelerine yardım ulaştırmak için çalışan Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur’u hedef aldı.

10:25 10 Şubat 2023 Cuma
Küçük birer… AKP’nin yönetim kurulu üyesi Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur’u hedef aldı
AKP'nin yönetim kurulu üyesi Berk Can Doğan, deprem bölgelerine yardım ulaştırmak için çalışan Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur’u hedef aldı.





Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem, 6 Şubat sabahı 10 ilde yaklaşık 13,5 milyon kişinin yaşadığı bölgeyi yıktı.



Türkiye’nin her yanından belediyeler, dernekler, sivil toplum örgütleri, siyasi partiler, spor kulüpleri toplayabildikleri her türlü yardım malzemesini deprem bölgesine ulaştırmak için yoğun çaba sarfederken, AKP Yönetim Kurulu üyesi Berk Can Doğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan deprem bölgesinde olan sanatçı ve Ahbap Derneği kurucusu Haluk Levent ile Babala TV kurucusu Oğuzhan Uğur’u hedef aldı.



Depremden etkilenen bölgelere yardımcı olabilmek adına kampanyalar başlatan ve insani yardım malzemeleri gönderen Haluk Levent ile Oğuzhan Uğur’u hedef alan Doğan yaptığı paylaşımda, “On binlerce gönüllünün emeğini, alın terini bu ikisine yedirmemek lazım” ifadelerini kullandı.




On binlerce gönüllünün emeğini, alın terini bu ikisine yedirmemek lazım. pic.twitter.com/QQ6kRKJN7E— Berk Can Doğan (@berkcandogan) February 9, 2023




Gelen tepkiler ardından tekrar paylaşım yapan Doğan, hedef göstermeye devam ederek şunları yazdı, “Devlet kurumlarının itibarını yok etmek için başlattığınız kampanyanın farkındayız. Buna müsaade etmeyeceğiz. Bilin istedim.”



akp-nin-yonetim-kurulu-uyesi-haluk-levent-ve-oguzhan-ugur-u-hedef-aldi-1124849-1./



MHP’Lİ BİROL GÜR DE AHBAP VE BABALA TV’Yİ HEDEF ALDI



MHP İstanbul İl Başkanlığı görevinden geçen yıl aralık ayında istifa eden Birol Gür de, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla, ilk günden itibaren deprem felaketi mağdurlarına yönelik yardım faaliyetlerini sürdüren Haluk Levent’in kurucusu olduğu AHBAP Derneği ve Babala TV kurucusu Oğuzhan Uğur’u hedef aldı.



Gür’ün paylaşımında şu ifadeler yer aldı:



“Lütfen yardımlarınızı AFAD üzerinden yapınız. AHBAP çavuş ilişkileriyle UĞUR’suz ellere yapılan yardımların ne kadarı depremzedelere ulaşıyor endişelerimiz var.”




Lütfen yardımlarınızı AFAD üzerinden yapınız.AHBAP çavuş ilişkileriyle UĞUR’suz ellere yapılan yardımların ne kadarı depremzedelere ulaşıyor endişelerimiz var. @AFADBaskanlik— Birol Gür (@birolgurmhp) February 8, 2023

Son güncelleme: 10:25 10.02.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı