• Turkhane Logo

Kral’dan hodri meydan: Görelim el mi yaman bey mi yaman!

Havuz medyasında yer alan hakkındaki haberle ilgili konuşan Hakan Şükür, “Herkes kendisi ile ilgili iddialar ile dünyanın ve kamuoyunun önüne çıksın görelim” dedi.

12:19 16 Ocak 2020 Perşembe
Kral’dan hodri meydan: Görelim el mi yaman bey mi yaman!
Havuz medyasında yer alan hakkındaki haberle ilgili konuşan Hakan Şükür, “Herkes kendisi ile ilgili iddialar ile dünyanın ve kamuoyunun önüne çıksın görelim” dedi.


Galatasaray ve Milli Takımın ‘Kral’ lakaplı golcüsü Hakan Şükür, Türk medyasında yer alan iddialar üzerine, sosyal medya hesabından ABD’deki yaşamı hakkında bazı paylaşımlarda bulundu. Tüm yatırımlarını ülkesine yapığını ve yurt dışında bir şeyi olmadığını belirten Hakan Şükür, kendisi ile ilgili, özellikle AKP yanlısı medyada çıkan haberlere ilişkin de konuştu.

GÖZLERİNİ KAPATAN KENDİNE KARANLIK YAPAR


“Devletime, milletime, bayrağıma, değerlerime küsmedim” diyen Şükür,”Devletimi, milletimi, bayrağımı seviyor, toplumu korkutma ve yönlendirme aracı olarak göstermelerini de anlıyorum. İsterlerse ekranlarını, gazetelerini açsınlar konuşalım. Öyle arkadan iş çevirmesinler. Gözlerini kapatan kendine karanlık yapar” dedi.

ONLARA HER YOL MÜBAH

Havuz medyasının güvenilir insanları itibarsızlaştırmak için her yolu mübah saydığını vurgulayan Şükür, ”Düşünün, kendilerine hayırsever Reza’yı Türk bayrağı önünde parlatıp, vatandaşımız diye istediler. Ve sonra da tanımıyoruz diyen güruh bunlar” ifadelerini kullandı.

GÜÇLÜYÜZ, NE İSTERSEK YAPARIZ

Hakkındaki yalan iddiaları yayan ve yazanların hesap verme düşüncesinden uzak olduğunu belirten Şükür, ”Biz güçlüyüz, ne istersek yaparız diyorlar, doğru, güçlüler. Herkes kendisi ile ilgili iddialar ile dünyanın ve kamuoyunun önüne çıksın da görelim bakalım el mi yaman, bey mi yaman?” diye konuştu.

SADECE FUTBOL

Türkiye’ye döndüğünde sadece futbolla uğraşmak istediğini söyleyen Hakan Şükür, ”Dediğim gibi işime dönmeye, beni ben yapan futbol ile yaşamaya devam etmek istiyorum. Bu konuda teklifler alıyorum, mutlaka ama bunun için sertifika gerekiyor. Bakalım neler ve nasıl olacak?” dedi.
  4-Devletimi, Milletimi, Bayrağımı seviyor, toplumu korkutma ve yönlendirme aracı olarak göstermelerini de anlıyorum..
İsterlerse ekranlarını, gazetelerini açsınlar konuşalım.
Öyle arkadan iş çevirmesinler.
Gözlerini kapatan kendine karanlık yapar” — Hakan Şükür (@hakansukur) January 16, 2020
 

Son güncelleme: 12:19 16.01.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı