• Turkhane Logo

Kolunda sargıyla konuşan Bahçeli: ‘Son seçimim’ diyen Erdoğan’a: Ayrılamazsın!

13:00 17 Mart 2024 Pazar
Kolunda sargıyla konuşan Bahçeli: ‘Son seçimim’ diyen Erdoğan’a: Ayrılamazsın!





MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde dile getirdiği, “Bu benim son seçimim!” açıklamasına ilişkin ilk değerlendirmesini yaptı. Bahçeli, “Ayrılamazsın. Türk Milletini yalnız bırakamazsın. Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizleri görmek istiyoruz!” dedi. Bu arada MHP Bahçeli’nin kolunu incittiğini açıkladı



Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) 14’üncü Olağan Büyük Kurultayı başladı. Delegeler ve davetliler, kurultayın yapıldığı Ankara Spor Salonu’ndaki yerini aldı. Genel Başkan Devlet Bahçeli de salona geldi. Genel başkan ve parti organlarının seçileceği MHP kurultayında, 1300’ün üzerinde delege oy kullanacak. 27 yıldır MHP Genel Başkanlığı görevini yürüten Bahçeli, 11’inci kez aday olduğu kurultaya tek aday olarak giriyor.



MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kurultaydaki konuşmasında Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde dile getirdiği, “Bu benim son seçimim olacak.” açıklamasını da değerlendirdi. Erdoğan’a, “Ayrılamazsın” diye seslenen Bahçeli, “Türk Milletini yalnız bırakamazsın. Bunun için Cumhur İttifakı olarak yanındayız. Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizleri görmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.



Buarada Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Devlet Bahçeli’nin ters bir harekete bağlı olarak kolunu incittiği duyuruldu.



MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin 14. Olağan Büyük Kurultayı öncesi kolunu incitti.



MHP’nin sosyal medya hesabından yapılan bilgilendirmede, “Milliyetçi Hareket Partisi 14. Olağan Büyük Kurultayına hamd olsun hazır, kongre öncesi Sn. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ters bir harekete bağlı olarak, omuz burkulması sonucu kolunda bir incinme olmuştur, kendisine geçmiş olsun diyerek, nazarlığımız kabul ediyoruz. Rabbim korusun” ifadeleri kullanıldı.



Paylaşımda ayrıca Bahçeli’nin kolu bandajlı fotoğrafına da yer verildi.



Bahçeli, kongredeki konuşmasını yaptığı kürsüye bandajlı koluyla çıktı.

Son güncelleme: 13:00 17.03.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı