• Turkhane Logo

Kızının boğazına bıçak dayadı; sopalarla dayak yedi..

İstanbul'a bağlı Güngören'de küçük kızının boğazına bıçak dayayan babaya mahalleli sopalarla daldı.

11:58 06 Ocak 2018 Cumartesi
Kızının boğazına bıçak dayadı; sopalarla dayak yedi..
İstanbul'a bağlı Güngören'de küçük kızının boğazına bıçak dayayan babaya mahalleli sopalarla daldı.

İstanbul Güngörende küçük kızının boğazına bıçak dayayan cani babanın elinden, küçük kızı mahalleli son anda sopalarla kurtardı. Mahallenin cani babayı etkisiz hale getirerek küçük kızı kurtardığı o anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

KIZININ BOĞAZINA BIÇAK DAYAMIŞTI

Akli dengesi yerinde olmayan bir şahsın 4 yaşlarındaki kızıyla birlikte Fatihte bindiği ticari taksiyi gasp ederek Güngörene gelmiş, burada da çocuğunun kafasını siyah bir örtü ile örterek sokak içerisinde gezdirmişti. Vatandaşların çocuğu kurtarmak istemesi üzerine cani baba, küçük kızının boğazına bıçak dayayarak kaçmaya çalışmıştı.

ÖNCE İKNA ETMEYE ÇALIŞTILAR

Akıllara durgunluk veren olayda mahallelinin çocuğu kurtardığı anların görüntüleri ortaya çıktı. Mahalleli, cani babanın çevresini sararak uzun süre ikna etmek için uğraştı.

LİNÇ ETMEK İSTEDİLER

Mahallelinin arasından bir kişi, ikna olmayan caninin eline sopa ile vurarak bıçağı yere düşürdü. Bıçağın yere düştüğünü gören vatandaşlar çocuğu kurtararak, cani babayı linç etmek istedi.

O ANLAR KAMERADA

Olay yerine gelen polis ekipleri kalabalığı ayırarak şüpheliyi gözaltına aldı. Yaşanan bu anlar ise bir vatandaş tarafından evinin balkonunda cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Son güncelleme: 11:58 06.01.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı