• Turkhane Logo

Kimsenin soramadığı soruları youtuber sordu!

Oğuzhan Uğur, Binali Yıldırım'ı sorularıyla bir hayli sıkıştırdı...

19:12 13 Haziran 2018 Çarşamba
Kimsenin soramadığı soruları youtuber sordu!
Oğuzhan Uğur, Binali Yıldırım'ı sorularıyla bir hayli sıkıştırdı...

AKP iktidarı döneminde özellikle son yıllarda basına baskı artarken iktidar mensuplarına soru sormak da ateşten gömlek giymek. Birçok gazeteci Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uçağına binmekle övünürken ellerine önceden tutuşturulmuş çanak sorularla gazeteciliği yerlere düşürmekle eleştiriliyor. 

Sosyal medya fenomenlerinden Oğuzhan Uğur, YouTube kanalı Babala TV’de bir süredir liderleri ağırlıyor ve sorular yöneltiyor. Saadet lideri Temel Karamollaoğlu ve İYİ Parti lideri Meral Akşener’den sonra Başbakan Yıldırım’ı da ağırlayan Uğur, sorduğu sorularla sosyal medyada gündem oldu.

Programdan bir fragman paylaşan Uğur’un, sorduğu sorular arasında A Haber’deki aşırı propagandist yayınlara yönelik eleştiriler de var.


Cuma günü YouTube’da yayınlanacak olan programda Oğuzhan Uğur, Yıldırım’a Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğanın kandırıldık sözünü hatırlatıyor ve “Tutuklanan liseli gençler de kandırılmış olamaz mı” diye soruyor.

Şarkılarında uyuşturucuya özendirmek iddiasından tutuklanan Rapçi Ezheli de geçmeyen Uğur, Yıldırım’a da “İktidara zaman zaman gereksiz övgüler düzüldüğünü düşünmüyor musunuz?” sorusunu yöneltiyor.






    Mevzular E.S.Ö. ! Başbakan Binali Yıldırım. Cuma akşamı Babala TV’de yayında. Oğuzhan Uğur (@oguzhanugur_)in paylaştığı bir gönderi (12 Haz, 2018, 7:02öö PDT)

Son güncelleme: 19:12 13.06.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı