• Turkhane Logo

Kılıçdaroğlu'ndan uyuşturucu çıkışı: Arkasındaki siyasi gücü biliyorum

Kayseri’de gerçekleştirilen Kadın Buluşması'nda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,

16:07 24 Aralık 2022 Cumartesi
Kılıçdaroğlu'ndan uyuşturucu çıkışı: Arkasındaki siyasi gücü biliyorum
Kayseri’de gerçekleştirilen Kadın Buluşması'nda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kayseri’de gerçekleştirilen Kadın Buluşmasında konuştu.

Kılıçdaroğlunun açıklamasından satırbaşları şöyle:

Diyorlar ki yapamaz, bunu gerçekleştiremez bizim bütün belediye başkanlarımız yapıyorlar, geldiğimizde o bütçe beşli çetelere gitmeyecek.

Ayrıştırdılar, bizi böldüler. Başı açık, yok başı kapalı. Kadın kadındır kardeşim, kadının hakkını teslim edeceksin. Bütün ayrıcalıkları, torpilleri bitireceğim.
Az önce çocuğu bağımlı olan bir anne konuştu. Aileleri, yuvaları nasıl dağıttığını biliyorum. Annelerin, babaların nasıl perişan olduğunu biliyorum ama Allah sizi inandırsın ilk yapacağım iş o uyuşturucu baronlarının kellelerini kesmektir. . Onların kimlerle işbirliği yaptığını, kimlerle fotoğraf çektirdiğini, arkasındaki siyasi gücü biliyorum. Ama ben hiçbir zaman yasadışı gücün karşısında bir milim geri adım atmam. O uyuşturucu baronlarına hesap soracağım.
Eğer kadınların huzur içinde yaşamasını istiyorsanız yapacağınız tek bir şey var. Altı oku görüyorsunuz, sandığa gideceksiniz, oy kullanacaksınız. Sizden tek isteğim o. Elinizi vicdanınıza koyun ve oyunuzu öyle kullanın. Bir kardeşim Ben, ailem geçmişte AK Partiye oy verdik. Hakkınızı helal edin dedi. Helal olsun, helal olsun.
Paralar nerede diye soracaksınız. Beşli çetenin elinde. Beşli çetenin elindeki para 481 milyar dolar. Buradan paralarını Amerikaya, Londraya götürüyorlar. Tamamını getireceğim ve bu millete vereceğim. 
Uyuşturucu baronları milyar dolar kazanıyorlar, bizim evlatlarımızı zehirliyorlar. Sesleri bile çıkmadı. Bağırdım, çağırdım. Şimdi Mücadele ediyoruz diyorlar. 20 yıldır ne yapıyordunuz?

Son güncelleme: 16:07 24.12.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı