• Turkhane Logo

Kılıçdaroğlu'ndan 'şampanya' polemiğine sert cevap: 'Hiçbir kutsalları yok, sadece propaganda'

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Keml Kılıçdaroğlu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın nefret söylemine sert tepki gösterdi.

21:48 27 Nisan 2023 Perşembe
Kılıçdaroğlu'ndan 'şampanya' polemiğine sert cevap:  'Hiçbir kutsalları yok, sadece propaganda'
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Keml Kılıçdaroğlu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın nefret söylemine sert tepki gösterdi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağın 14 Mayıs akşamı ya şampanya patlatıp sabaha kadar kutlayanlar olacak ya da temiz alnını şükür için secdeye koyup Rabbine hamdedenler olacak ifadelerine yanıt verdi.

OYUNU SAKIN BOŞA HARCAMA
Açıklamasında gençlere seslenen Kılıçdaorğlu, Ülke olarak önümüzde bir eşik var ve bu eşiği hep birlikte aşabilmek için sana ihtiyacımız var demiştim. Tek bir oyla bu ülkeyi bu tartışmalardan çekip çıkaracaksın. Ortadoğu bataklığının kodları ile konuşan siyasetçileri emekli edeceksin. Oyunu sakın boşa harcama ifadelerini kullandı.
HİÇBİR KUTSALLARI YOK, SADECE PROPAGANDAKılıçdaroğlu açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: 
Bakalım Ayasofya Camii propagandası ne zaman başlayacak. Bunlar için her şey reklam. Hiçbir kutsalları yok, müşterekler yok, sadece propaganda. Ortak değerlerimizi ne hale getirdiler? Temiz alın çalmayanın, çırpmayanın, harama el sürmeyenin, halkını aç bırakmayanındır. Nokta!

Son güncelleme: 21:48 27.04.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı