• Turkhane Logo

Kılıçdaroğlu’ndan MHP’lilere: Bu günaha ortak olmak istemiyorsan sandığa gitme

Millet ittifakının cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP’li seçmene seslendi: “Kılıçdaroğlu’na da oy vermek, bu günaha da ortak olmak istemiyorsan sandığa gitme.”

09:25 27 Mayıs 2023 Cumartesi
Kılıçdaroğlu’ndan MHP’lilere: Bu günaha ortak olmak istemiyorsan sandığa gitme
Millet ittifakının cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP’li seçmene seslendi: “Kılıçdaroğlu’na da oy vermek, bu günaha da ortak olmak istemiyorsan sandığa gitme.”





FOX TV’de ‘Liderler FOX’ta programında konuşan Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:



”Devlet dediğiniz kurum ayrıdır. Parti ayrıdır. Bunlar devleti parti devletine dönüştürdüler. YSK tamamen devre dışı bırakılıp BTK başkanının kendi felsefesine uygun bir şekilde yasak getiriyorsa bu demokrasiye aykırıdır. İşin Türkçesi: Korkuyorlar. İktidardan gitmemek için bütün yolları deniyorlar. ( Kılıçdaroğlu da dün yurttaşlara gönderdiği mesajda “Kredi kartı borcunuzun faizi tamamen silinecek ve anapara 36 ay taksitlendirilecek” demişti. BTK, bugün tüm GSM operatörlerine yazı göndermiş, mesaj yoluyla propagandanın yasak olduğunu ‘hatırlamıştı.’ Kılıçdaroğlu, bu SMS’in emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili olduğunu söylemişti. Kılıçdaroğlu, programa çıkmadan önce bir video yayınlayarak “Telekominikasyon şirketleri gazetecilere SMS atmamı engelliyor” demişti.)



*(Çalışanlara) Hakkınızı almak istiyorsanız millet ittifakına oy vereceksiniz. “Yok ben 17 yıl beklerim” diyorsanız cumhur ittifakına verin ama ağlamayın.



‘Kredi kartı faizi affı için Meclis kararına gerek yok’



Kredi kartı faizi affı için Meclis kararına gerek yok. Düzenlemeleri Meclis’e sunduğumda cumhur ittifakı “Hayır” diyemez. Onlar devleti tanıyamamışlar. Bürokrasiyi perişan ettiler. 27,5 yıl devlette çalıştım, karşıma gelse de öğretsem.



Türkiye Cumhuriyeti devletinin başkanı başka bir ülkeye gidip para dilenmez. Hakaret ettiği bir adamın ayağına gidip kapısında beklemez. Biz onurlu ve saygın bir devletiz. Parayı nereden bulacaksın sözü aslında devleti iflas ettirdiklerinin itirafıdır. “Bana biraz daha borç verebilir misiniz” diye yalvarma turuna çıkacak



‘İmralı’yla da, Kandil’le de destek için görüşüyorlar’



Teröristlerle oturup konuşan Erdoğan. Kandil’dekileri kim konuşturuyor? Onun lehine mi benim lehime mi? Kandil’i kimin konuşturduğunu biliyorum. Devletin hassas kurumlarında, devlet değil saray adına çalıştıranlar konuşturuyor. Zamanı gelince açıklayacağım. İmralı’yla da, Kandil’le de destek için görüşüyorlar.



Çık karşıma TRT’de. Sana da sorsunlar bana da. Veya onlar sormasınlar biz birbirimize soralım. Siyasetçilerin şöhret olma gibi merakları yok. Hani sen dünya lideriydin, benden neden korkuyorsun? 



Sığınmacıların yükünü çekmek istemiyorsan bana oy ver.



‘Ülkücüysen, milliyetçiysen gelip oyunu bana vereceksin’



(MHP’li seçmene) Kardeşim sen anayasanın ilk dört maddesini değiştirmek istiyorsan gideceksin oyunu Erdoğan’a vereceksin. “Hayır, anayasanın ilk dört maddesi kalacak” diyorsan geleceksin kardeşim bana oy vereceksin. Ülkücüysen, milliyetçiysen gelip oyunu bana vereceksin.



Ha diyorsan ki “Önemli değil. Hırsızlık da olabilir, yolsuzluk da olabilir. Çocuğum işsiz de kalabilir. Fakir fukara ezilsin önemli değil. Millet bir kuru ekmeğe muhtaç olsun” diyorsan gideceksin Erdoğan’a vereceksin.



Kılıçdaroğlu’na da oy vermek, bu günaha da ortak olmak istemiyorsan sandığa gitme. “Anayasanın ilk dört maddesini değiştireceğiz” diyen partiye oy verme kardeşim. Verirsen, kusura bakma senin milliyetçilikle ilgin yok.”

Son güncelleme: 09:25 27.05.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı