• Turkhane Logo

Kılıçdaroğlu’dan Bilal Erdoğan’a: ‘Sen zaten adam değilsin’

17:50 03 Ekim 2023 Salı
Kılıçdaroğlu’dan Bilal Erdoğan’a: ‘Sen zaten adam değilsin’





İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında sözleri yüzünden Bilal Erdoğan’ı hedef alan Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Gücünü babandan alıyorsan sen zaten adam değilsin’ dedi.



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.



CHP lideri, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’a da sert ifadelerle yüklendi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik ifadeleri nedeniyle Bilal Erdoğan’ı hedef alan Kılıçdaroğlu, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız hakkında laf ediyor. Kimsin sen? Gücünü babandan alıyorsan sen zaten adam değilsin” dedi.



Bilal Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yaptığı konuşmada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirerek, “Böyle İstanbul yönetilmez. İstanbul’a sevdası olan, İstanbul’u seven adamın böyle gözü dışarılarda olmaz” dedi



Bilal Erdoğan sözlerinin devamında İstanbul’un yeniden Tayyip Erdoğan gibi seven bir başkana emanet edilmesi gerektiğini belirtti.



Bilal Erdoğan’a yanıt veren İmamoğlu da “Yedi yaşından bu yana hayat mücadelesini bilerek büyüdüm. Ben şanslıyım. Çünkü hayat mücadelesini öğreten bir babayla hayata tutundum ve çok şey öğrendim. Bu sözü kim söyler? Bu sözü 40 yaşını geçmiş, hâlâ baba eline bakan, işsiz güçsüz biri söyler” dedi.

Son güncelleme: 17:50 03.10.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı