• Turkhane Logo

Kılıçdaroğlu yakınındakine anlatmış: 'Bu zikzaklar beni yoruyor'

Saygı Öztürk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cuma günü yakın bir dostuna, “İnanın bu zikzaklar beni yoruyor

11:55 20 Kasım 2022 Pazar
Kılıçdaroğlu yakınındakine anlatmış: 'Bu zikzaklar beni yoruyor'
Saygı Öztürk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cuma günü yakın bir dostuna, “İnanın bu zikzaklar beni yoruyor

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, bugünkü yazısında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun cuma günü yakın bir dostuna, “İnanın bu zikzaklar beni yoruyor” dediğini aktardı.

GERÇEKTEN YORUYORLAR“CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 6lı masada gedik açılmaması için çaba gösteriyor. Bütün eleştirileri de saygıyla karşılıyor, cevap vermiyor. Ancak, bazı siyasetçiler artık işi gücü bırakmış, Kılıçdaroğlunu aday yaptırmamak üzerine çalışıyor. Bugün söylediklerini, ertesi gün, ‘Ben öyle demek istemedim, aslında şunu söylemek istemiştim’ diye düzeltmeye, kafa karıştırmaya devam ediyor” ifadelerini kullanan Öztürk, sözlerine şöyle devam etti:
“Kılıçdaroğlu, geçen Cuma günü yakın bir dostuyla konuşurken, ‘İnanın bu zikzaklar beni yoruyor’ dedi.”
MERAL AKŞENER’İN ERDOĞAN’A CEVABIÖte yandan yazısında, Kemal Kılıçdaroğlu’nun, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşenerin, Erdoğanın çağrısına verdiği cevapla ilgili memnun kaldığını da dile getiren Saygı Öztürk, şöyle devam etti:

“Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacanın da, ‘6lı partinin hiçbiri Erdoğanın peşinden gitmez’ sözleri de CHPde memnuniyet yarattı. Edirne Cezaevinde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaşın, babasını ziyarete jetle götürülüp getirilmesinin Kürt kökenli vatandaşlarımızın oyunu almaya dönük bir girişim olarak yorumlandı. Ancak, HDPnin, Selahattin Demirtaşın, Cumhur ittifakına bakışında bir değişiklik yok. 6lı masanın Cumhurbaşkanı adayı, takvimde bir değişiklik olmazsa; Ocak ayında açıklanacak. Beklenen, bu ismin Kemal Kılıçdaroğlu olacağı.”

Son güncelleme: 11:55 20.11.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı