• Turkhane Logo

Kılıçdaroğlu: Ya demokrasi ya diktatörlük

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Çatalca'da halka seslenerek

19:12 17 Nisan 2023 Pazartesi
Kılıçdaroğlu: Ya demokrasi ya diktatörlük
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Çatalca'da halka seslenerek

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Çatalcada halk buluşmasında konuştu. 

Kılıçdaroğlu, AKPli Cumhurbaşkanı Erdoğanın, PKK söylemlerine yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, Cumhur İttifakına katılan Hüda-Parı işaret ederek, Gaffar Okkanın katilleriyle iş tutanlar bizi suçlayamazlar. Bizim iki kırmızı çizgimiz var bir vatan iki bayrak. Katillerle, teröristler iş tutanlar bize ders veremez dedi.
Suriyede 34 askerin şehit olmasının ardından Erdoğanın gerçekleştirdiği Rusya ziyaretini de hatırlatan Kılıçdaroğlu,  AKPye oy veren vatandaşlarıma da sesleniyorum. 22 yıldır Türkiyeyi yönetenler bugün ülkeyi ne hale getirdiler. Suriyede 34 askerimiz şehit oldu, beyefendi koşa koşa Putine gitti. Saatlerce kapıda bekledi. Oysa ne olması gerekirdi. Şehit olan bizim askerimiz, onların bizden özür dilemesi lazım. Dünya lideriyim diyor. Sen kapıda bekledin mi? Kronometre açıldı mı? Sen geç onları geç diye konuştu. 
 Kılıçdaroğlunun konuşmasından satır başları şöyle: 
AKPye oy veren vatandaşlarıma da sesleniyorum. 22 yıldır Türkiyeyi yönetenler bugün ülkeyi ne hale getirdiler. Suriyede 34 askerimiz şehit oldu, beyefendi koşa koşa Putine gitti. Saatlerce kapıda bekledi. Oysa ne olması gerekirdi. Şehit olan bizim askerimiz, onların bizden özür dilemesi lazım. Dünya lideriyim diyor. Sen kapıda bekledin mi? Kronometre açıldı mı? Sen geç onları geç.
GAFFAR OKANIN KATİLLERİYLE İŞ TUTANLAR BİZİ SUÇLAYAMAZ14ünde sandığa gidin. Komşunuza alın. Bütün sandıkların güvenliğini aldık, hiç endişe etmeyin. 
Hiçbir kadını bir erkeğe asla ve asla muhtaç etmeyeceğim. Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek. Hiç kimsenin yoksulluğunu afişe etmeyeceğim. Gaffar Okkanın katilleriyle iş tutanlar bizi suçlayamazlar. Bizim iki kırmızı çizgimiz var bir vatan iki bayrak. Katillerle, teröristler iş tutanlar bize ders veremez.

Son güncelleme: 19:12 17.04.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı