• Turkhane Logo

Kılıçdaroğlu Portakal’a verdi veriştirdi: ‘İspatlayamayacağı iddiayı ortaya atan namerttir’

19:25 08 Mart 2024 Cuma
Kılıçdaroğlu Portakal’a verdi veriştirdi: ‘İspatlayamayacağı iddiayı ortaya atan namerttir’





Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fatih Portakal’ın, CHP’nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal’ın DEM Parti’yi ayrımcı sözlerle hedef aldığı konuşmayı yapması için talimat verdiği iddiasını yalandı. Kılıçdaroğlu, “Senin iftiralarının da mevcut iktidarın seçim zamanında attığı iftiralardan, sahte ve montaj videolarından bir farkı yoktur.” dedi.



Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal’ın ayrımcı sözleriyle ilgili Fatih Portakal’ın iddiasına sert bir dille cevap verdi.



Kılıçdaroğlu X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:



“Aziz Milletime; Toplumsal muhalefeti, herkese ve her şeye rağmen örgütlemiş, bu uğurda suikastlere, saldırılara, linç girişimlerine ve iftiralara göğüs germiş, toprağa dikilen bir fidanı büyütür gibi Millet İttifakını büyütmüş, serpilmesini gururla izlemiş Kemal Kılıçdaroğlu hiç diktiği fidana kıyar mı? Koca bir çınar gibi gölgesinde serinlediği partisinin hiç kötülüğünü ister mi? Evine ateş atar mı? Sizlerin vicdanına bırakıyorum çünkü gidecek başka yerim yok.



“İSPATLAYAMAYACAĞI İDDİAYI ORTAYA ATAN DA NAMERTTİR”



Had bilmez edepsizlere;



1- Cumhuriyet Halk Partisi’nin mevcut Genel Başkanı’na basiretsiz demek; seviyesizliktir, terbiyesizliktir! Buna en başta ben müsaade etmem!



2- “İspatlayamam ama” diyerek ağız dolusu iftira atmak bırak gazeteciliği, insanlık değildir. Kepazeliktir! Çukurluktur!



3- Bırak böyle talimat vermeyi, aklının ucundan geçiren, bir an dahi partisinin kötülüğünü isteyen bir Genel Başkan namerttir! Birilerine iyi görünmek için kin kusan ve ispatlayamayacağı iddiayı ortaya atan da NAMERTTİR!



@fatihportakal senin iftiralarının da mevcut iktidarın seçim zamanında attığı iftiralardan, sahte ve montaj videolarından bir farkı yoktur, müfterilerden yine Allah’a sığınıyorum. Seni milletimin ve namuslu gazetecilerin vicdanına havale ediyorum.“<



/div>



FATİH PORTAKAL: TALİMAT KILIÇDAROĞLU’NDAN GELDİ



Fatih Portakal televizyonda CHP’nin Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal’ın DEM Parti’ye yönelik ayrımcı sözleriyle ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:



“Ben bunun bir talimatla yapıldığını düşünüyorum. Açık açık net ismini de söyleyeyim Kılıçdaroğlu’nun yakınındaki isimlerden biri. Birazdan bir görüntü de ekrana getireceğim. Özgür Özel’in de kendisini Kılıçdaroğlu’yla arasını bozmak istemediği için aday gösterdiğini tahmin ediyorum. Talimatı kanıtlayamam ama Kılıçdaroğlu’ndan geldiğini bile düşünüyorum. Bak bu kadar da net konuşuyorum. Çünkü ben de net konuşmayı seven bir insanım. Çünkü Kılıçdaroğlu; onun için önemli olan İmamoğlu’nun kaybetmesi. Kılıçdaroğlu 1 Nisan’dan sonrasının hesaplarını yapıyor. Ama özellikle İstanbul’un kazanılıp kazanılmaması çok daha önemli. Partinin içerisinde böyle insanlar da var ama bu insanlara yurttaş olarak tepki verenler de var.”

Son güncelleme: 19:25 08.03.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı